Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Haziran canlı yayınına Bilal Türkaslan damga vurdu

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Haziran canlı yayınına Bilal Türkaslan damga vurdu

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 7 Haziran tarihli canlı yayınında Bilal Türkaslan konusu masaya yatırıldı.

800 kilo altının yerini bildiği iddia eilen Bilal Türkaslan, Müge Anlı’nın konuğu oldu. Kaçırıldıktan 12 gün sonra Müge Anlı ve ekibinin yaptığı çalışmalar sonucu bir ormana bırakılan Bilal Türkaslan, Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Haziran canlı yayınında konuk oldu.

Bilal Türkaslan, 800 altının yerini bildiği iddiasına ne yanıt verdi? Canlı yayında neler söyledi?

Altın hikayesinin çıkışını anlatan Bilal Türkaslan, bunu annesinden öğrenmiş. Yani hikayenin ortaya çıkışı Bilal Türkaslan ile annesi arasında geçen bir konuşmadan çıkmış. Bilal de bu hikayeyi arkadaşlarına anlatmış ve çevreye yayılmasına yardımcı olmuş. Sonra Bilal Türkaslan ile arkadaşları altını birlikte aramaya çıkmışlar. Ancak sonra anlaşıldı ki Bilal Türkaslan yalan söylediğini ve altının yerini bilmediğini anlattı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Haziran canlı yayınında bir gerçek daha ortaya çıktı. Bilal Türkaslan’ın sadece kendisi değil, ailesi de tehdit altında. 18 külçe altının yerini de bilmediğini anlatan Bilal Türkaslan’ın sözlerinden bir yere varılamadı.