Ana sayfa TV Programları Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 1 Nisan 2019 Pazartesi Bölümü İzle

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 1 Nisan 2019 Pazartesi Bölümü İzle

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevlien programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, 1 Nisan Pazartesi günü haftanın ilk gününde izleyicilerle buluştu.

Müge Anlı ve ekibi yeni haftaya da önemli konu başlıkları ile başladı. Mahalli seçimlerin dün akşamdan bu yana büyük etkisine aldığı sabah saatlerinde Müge Anlı, yine ilgi gören bir programa imzasını attı. Engin Karakollu isimli gence ne olduğu konusu sorgulandı. Gencin başına neler geldiği ile ilglii konuşmalar yapıldı.

Engin Karakollu isimli kişinin 15 aydır kayıp olduğu ortaya çıktı. Programda ayrıca Zeki Turhan’ın oğlu canlı yayında iddialarda bulundu. Ümüş hanımın kocasının katilini bilip bilmediği de merak edildi. Videodan programın 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen bölümünün tamamını izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…