Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ölen arkadaşının eşiyle evlenen kadına şok iddia!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ölen arkadaşının eşiyle evlenen kadına şok iddia!

tarafından zk zk

Atv’de ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında sır bir ölüm işlenmeye başlandı.

İnşaattan düşerek ölen adamın eşinin, arkadaşı ile evlenmesi üzerine ailesi şok bir iddiada bulundu.

Bursa’da meydana gelen olayda inşaatta kaynak işçisi olarak çalışan Hüseyin Aslan 3. kattan düşerek hayatını kaybetti. Hüseyin Aslan’ın eşi Emel ise bu olaydan birkaç ay sonra Hüseyin Aslan’ın inşaattan arkadaşı Adem ile evlendi. İddialar ise ölmeden önce de birlikte oldukları ve bu nedenle Adem’in Hüseyin Aslan’I inşaattan aşağı ittiği ve öldürdüğü yönünde.

Müge Anlı’da yeni bir cinayet iddiası işlenmeye başladı. Bursa’da meydana gelen olayda Hüseyin Aslan isimli inşaat işçisinin yakın arkadaşı tarafından eşi için öldürüldüğünden şüpheleniyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ölen arkadaşının eşiyle evlenen kadına şok iddia! 7

Ailenin iddiaları bu yöndeyken, Hüseyin Aslan’ın eşi Emel Hanım tüm bu söylenenleri yalanlıyor ve kendisine iftira atıldığını öne sürüyor.

Aile Facebook ve WhatsApp üzerinden Emel Hanım’ın Adem Bey ile görüşmelerinin dökümünü alarak ikilinin Hüseyin Aslan’ın ölümünden önce konuşmaya başladıklarını iddia ediyor.

Adem Bey ise bunların gerçek olmadığını, Hüseyin’in ölümü ile hiçbir alakasının bulunmadığını ve Emel Hanım ile cenazede tanıştığını sonrasında ise yakınlaştıklarını ifade ediyor.

Emel Hanım’da yeni eşi Adem Bey ile aynı iddiaları öne sürerken, Hüseyin Aslan’ın akrabaları bu söylenenlere inanmıyor.

Emel ve Adem’in bir süredir ilişkisi olduğu hatta Hüseyin Aslan’ın cenazesi sırasında bile birbirleri ile kaçamak olarak mesajlaştıklarının görüldüğü öne sürülüyor.

Müge Anlı ve ekibi olayın aktörlerinin tamamını stüdyoya topladı ve olayın çözülmesi için uğraşıyor.

Telefondan mesajlaşmaları yakaladığını iddia eden Hüseyin Aslan’ın yeğeni, Emel Hanım’ı köşeye sıkıştırmak için sorularını arka arkaya sıralıyor.

Emel Hanım ortaya atılan iddiaların hepsine mantıklı bir açıklama yaparken Adem Bey’in sessiz ve tedirgin tavırları ise dikkat çekiyor.

Eşinin kaybının hemen ardından yakın arkadaşıyla evlenen ve bunu henüz Hüseyin Aslan hayattayken yaptığı düşünülen Emel Hanım ve Adem Bey’in bu cinayette parmakları olup olmadığı önümüzdeki bölümlerde aydınlatılmak için uğraşılacak.