Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı, Muharrem Elbay dosyasını açtı, cinayet itirafı geldi!

Müge Anlı, Muharrem Elbay dosyasını açtı, cinayet itirafı geldi!

tarafından ker_def

atv ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatıl Sert programının 20 Aralık Cuma günü yayınlanan bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Müge Anlı, 3 yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Muharrem Elbay’ın dosyasını açtı! Polis düğmeye bastı! Tüm Türkiye’nin beklediği kayıp dosyasında cinayet itirafı geldi!

Gaziantep’te 3 yıl önce esrarengiz bir şekilde kaybolan Mehmet Muharrem Elbay dosyasında, sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Müge Anlı’nın 3 yıl sonra tekrar açtı ve adım adım araştırmalarını derinleştirdi. Ardından gözaltılar başladı. En sonunda cinayet itirafı geldi. Şüpheliler savcı karşısında!

Müge Anlı’nın kayıp Mehmet Muharrem Elbay dosyasını araştırırken ortaya çıkardığı delilleri ihbar kabul eden Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düğmeye bastı. Bir numaralı şüpheli İmam Cahit Ergül gözaltına alındı. Cahit Ergül ile birlikte; “Mehmet Muharrem Elbay’ı ağabeyim öldürdü. Bu yüzden kocamı bıçakladı” diyen kız kardeşi Zeynep Ergül de emniyet tarafından alındı. Ardından adliyeye götürülen şüpheliler savcı karşısına çıkarıldı.

Gaziantep’ten canlı yayınla programını açan Müge Anlı, Cahit Ergül ve Zeynep Ergül’ün adliyeye götürüldüğünü aktardı. Anlı; “3 yıldır beklediğimiz dosyanın sonuna geldik. Tüm Türkiye’nin beklediği görüntü buydu. Cahit Ergül’ün kayınbiraderi Ercan, cinayeti itiraf etti” açıklamasını yaptı.