Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı, programının yayınlanmamasını konuşanlara inanamıyor!

Müge Anlı, programının yayınlanmamasını konuşanlara inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sunucu Müge Anlı, atv’de yayınlanan Tatlı Sert programının akıbetiyle ilgili açıklama yaptı. Bir süredir program canlı yayınlanmıyor ve eski bölümler kolaj olarak sunuluyor. Bu noktada Müge Anlı’nın nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyordu. Dizi TV programına konuşan ünlü sunucu, programın neden yayınlanmadığı ile ilgili çıkan haberler ve dedikodulardan bir hayli rahatsız olmuş.

Müge Anlı, “Hakikaten anlayamıyorum bunun neden merak edildiğini anlamak çok zor. Hava yolları durmuş, ulaşım durmuş, 20 yaş altı sokağa çıkamıyor, 65 yaş üstü çıkamıyor, kronik rahatsızlığı olan çıkamıyor. Sosyal mesafenin en az 2 metre olması gerektiği söyleniyor. Kalabalık ortamlarda bulunmayın deniyor. Benim gibi bu kadar interaktif program yapan, şehir dışından bu kadar konuk getiren, ekibi şehir dışına dağılan, bir konuyu araştırırken hangi yaş grubuyla bilinmeyen bir programda nasıl bir devamlılık bekleniyor anlamıyorum” dedi.

Programa ara verilmesinin konuşulmasını saçma bulduğunu belirten Müge Anlı, program yayında olmasa da devam eden projelerinin olduğunu ifade etti. Sevgi İzi’nin sürdüğünü belirten ünlü sunucu, ‘Pati Buldular’ projesiyle da kayıp hayvanları ailelerine kavuşturmayı sürdürdüklerini ifade etti.

İmkanı olsa her ile bir tane, ayrıca büyükşehirlere 2 tane hayvan hastanesi kurmayı istediğini ifade eden Müge Anlı, hayvanların yiyecek bulmakta sıkıntı yaşadığını ve herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Ünlü sunucunun açıklamalarını videoda bulabilirsiniz: