Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı, yeni attığı adım ile büyük bir risk aldı!

Müge Anlı, yeni attığı adım ile büyük bir risk aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- Uzun yıllardır atv ekranında cinayetleri çözen, kayıpları bulan, küskünleri barıştıran Müge Anlı aldığı sayısız ödülle Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

atv’de halen devam etmekte olan formatı ile reytinglerde de gündüz kuşağı nazarında ciddi oranlara ulaşan Müge Anlı’nın yeni bir programı başlıyor.

Anlı, 27 Haziran Perşembe akşamından itibaren yine atv ekranında Güven Bana isimli yarışma programıyla ekranda yer alacak.

1 Milyon TL’lik ödülün vaat edildiği yarışma programında kazanmak için sadece bilmek değil, güvenmek ve güven vermek de gerekiyor.

Tabii ki güven konusu olunca Müge Anlı ismi atv tarafından öne çıkartılmakta.

Ancak Müge Anlı’nın kendini kanıtlamış olduğu sabah kuşağındaki programdan sonra bir de yarışma programıyla ekranda yer alması izleyici bakımından bir kafa karışıklığı yaratabilir.

Zira, kendi programında tarzını oturtan ve izleyiciye güven veren Müge Anlı, bir yarışma formatında hem de güvenmek üzerine bir projede neden yer alıyor?

Müge Anlı, yeni attığı adım ile büyük bir risk aldı! 7

Zaten izleyici gözünde oturduğu sağlam bir yer var. Şimdi bu yeri sarsabilecek bir format ortaya çıkar ise, yılların emeği sarsılabilir.

Bir başka detay ise programın reytingleri düşük olursa, bu da ünlü sunucu için büyük handikap olacaktır.

Müge Anlı, bunca yıl başarılı bir televizyoncu olarak izleyici gözünde yüksek bir noktada iken, yarışma programındaki bir reyting başarısızlığı kariyerine de olumsuz yansıyacaktır.

Müge Anlı neden risk alıyor?