Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da annesini arıyordu, büyük dram anne gelince ortaya çıktı!

Müge Anlı’da annesini arıyordu, büyük dram anne gelince ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Müge Anlı’nın atv’deki programına dün katılan İbadet İğde, yıllardır görmediği annesini arıyordu. Dün programda annesi bulunan İbadet, bugün yıllardır beklediği o mutluluğu yaşadı.

Yayına katılan anne Fatma Duman’ın anlattıkları ise bu ayrılığın ardındaki büyük drama ortaya çıkardı.

12 yaşındayken başlık parasıyla kendisinden 17 yaş büyük birine verilen Fatma Hanım, yıllarca dayak ve işkence gördüğünü, yaşadığı acılar sonucunda hiç istemese bile çocuklarını bırakmak zorunda kaldığını ancak onlara ulaşmak için çok çabaladığını, fakat kızı İbadet’in babasının dolduruşuna gelip kendisine hakaretler ettiğini belirtti. Anne kızın programda yıllar sonraya bir araya geldikleri anlar gözleri doldurdu.

İlkokul 3’üncü sınıftaydı. Okuldan alındı evlendirildi. 20 yıl önce ayrı düştüğü kızıyla Müge Anlı’da kavuştu

Ekranların fenomen ismi Müge Anlı, bugün 20 yıl önce ayrı düşmüş anne kızı kavuşturdu.

En son 6 yaşındayken gördüğü annesini aramaya gelen İbadet İğne, Müge Anlı’ya konuk olarak annesini aramıştı. Annesi Fatma Duman bulundu.

Müge Anlı'da annesini arıyordu, büyük dram anne gelince ortaya çıktı! 7

Bugün de anne-kızın büyük buluşması vardı. İlk kucaklaşmaları görenlerin yüreğini dağladı.

Anne Fatma Duman, kızıyla ayrılmasını hazırlayan süreci anlattığında ise kanları dondurdu. Gözü yaşlı anne Duman; “İlkokul 3’e gidiyordum. Daha 12 yaşımdaydım. Babam beni okuldan alıp İbadet’in babasına verdi. Benden 17 yaş büyüktü. Bana çok şiddet uyguladı. Kafamı hep duvarlara vururdu” diye anlattı.