Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da günlerdir aranan kadın ortaya çıktı ve sözleriyle şoke etti!

Müge Anlı’da günlerdir aranan kadın ortaya çıktı ve sözleriyle şoke etti!

tarafından zk zk
Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında 8 gündür kendisinden haber alınamayan kadın ortaya çıktı ve onu arayan eşi ile ailesini çok şaşırtan bir açıklama yaptı.

Müge Anlı, adım adım iz sürdü. Sabah kadar hastanenin önünde nöbet tuttu!

8 gündür aranan genç kadını buldu!

İstanbul Arnavutköy’de iki çocuk annesi 24 yaşındaki Sevgi Vurkun, 8 Kasım günü kayıplara karıştı. Ailesi genç kadına ulaşamayınca Müge Anlı’ya başvurdu.

Gelen ihbarları titizlikle araştıran Müge Anlı, adım adım iz sürdü. Gelen bir ihbarla Sultangazi Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi’nde sabaha kadar nöbet tuttu.

Müge Anlı, yaptığı arama çalışmalarının sonunda 8 gündür her yerde aranan ve hayatından endişe edilen Sevgi Vurkun’u buldu.

Müge Anlı'da günlerdir aranan kadın ortaya çıktı ve sözleriyle şoke etti! 7

Ancak Sevgi Burkan, günler sonra ortaya çıkarak ailesi ile görüşmek istemediğini söyleyerek herkesi şaşkına uğrattı.

Canlı yayında Esentepe Polis Merkezi’nde ifadesinin alındığı bilgisi verilen Sevgi Burkan’ın ilk ifadesinde ailesiyle görüşmek istemediği, eşinden şiddet gördüğü ve aynı zamanda çalışmak zorunda kaldığı için psikolojisinin çok bozulduğunu söylediği öğrenildi.

Burkan’ın babası Kudret beyin de kızıyla görüşmek için karakola gittiği, göz yaşları içinde onu görmek için beklediği ancak kızı Sevgi’nin babasını da görmek istemediği belirtildi.