Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’daki “Milli Gelin” vakasında inanılmaz olaylar yaşanıyor!

Müge Anlı’daki “Milli Gelin” vakasında inanılmaz olaylar yaşanıyor!

tarafından ker_def

Kendilerini enişte-baldız olarak tanıtıp evlilik vaadiyle erkekleri dolandırıyorlardı! Enişte diye tanıtılan kişi kadın çıktı! Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, toplumun en önemli sorunlarından biri olan “Milli Gelin” konusunu duyarlı yayıncılık adına tekrar programına taşıdı.

Konunun üzerine giden Anlı, Çanakkale’de 31 yaşındaki Emre Korkmaz’ı evlilik vaadiyle 350 bin lira dolandıran ve kendilerini enişte-baldız olarak tanıtan Canan Pancar ve Ümit Dinçer ile ilgili onlarca ihbar aldı. Enişte-baldızı ekranda gören evlilik mağdurları Müge Anlı stüdyosuna koştu.

Canlı yayına gelen ihbarlardan biri ise akıllara durgunluk verdi. Ümit Dinçer ile Canan Pancar’ı tanıyan ve Müge Anlı’ya isimsiz olarak konuşan bir izleyici hayretlere düşüren bir detayı paylaştı; “Sizin Ümit enişte, diye bahsettiğin kişi benim yakınım. Gerçek adı Suna ve aslında bir kadın. Akrabamızın kızı. Ancak erkek gibi davranıyor” dedi.

Daha önce de karı-koca oldukları iddia edilen Ümit Dinçer ve Canan Pancar çifti ile ilgili yaşanacak gelişmeler merak konusu.