Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder’in Mucize Doktor’da başına gelenler, Sadakatsiz dizisinde tekrarlandı!

Özge Özder’in Mucize Doktor’da başına gelenler, Sadakatsiz dizisinde tekrarlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder, Mucize Doktor dizisinin ilk sezonunda Kıvılcım karakterine hayat vermişti. Hastanede büyük sorun çıkartan, entrikaları ile izleyicileri bıktıran bir karakteri başarıyla canlandıran oyuncu, bu yüzden sosyal medyada birçok tepki ile karşı karşıya kalmıştı.

Aslında izleyiciler Kıvılcım’a tepki gösteriyordu ama bazı zamanlarda Özge Özder de bundan nasibini alıyordu. Oyuncu, sosyal medyada yazılanları ise gülümseyerek okuduğunu ve hiç de etkilenmediğini söylemişti. Özge Özder’in çok mutlu olduğu diziden çıkartılmasının ardından yeni bir rol bulması uzun sürmedi.

Ünlü oyuncu, Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derya ile yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. Mucize Doktor’da olduğu gibi Sadakatsiz dizisinde de yine rahatız eden bir karakterde yer alması, sosyal medyada linç edilmesine neden oldu…

Özge Özder, bu durum ile dalgasını geçen mesajlarla instagram hesabından bir anlamda konuyla dalgasını geçiyor.

Dizinin yayınlandığı saatlerde “Linç is loading. Sadakatsiz Derya ile ilgili nefret suçu işlemek isteyenler, doğru adresiniz Medyapım, Kanal D” diyerek kendisine değil yapımcı ve kanala bunu yansıtmalarını isteyen bir mesaj paylaştı.

Derya karakterinin dizide her yaptıkları, zaman zaman Özge Özder’e de fatura edildiğinden bu şekilde bir tavır veren oyuncuya, farklı yorumlarla destek geldi.

“Volkan’ı linç etmeyi tercih ederim” diyenler de vardı, “İnsan her rolü nasıl güzel oynar” diyerek övgüde bulunanlar da oldu.

Bazı takipçiler ise, hamile olan oyuncunun diziye ne zaman veda edeceğini merak ettiklerini belirten ifadeler kullandı.

Özge Özder'in Mucize Doktor'da başına gelenler, Sadakatsiz dizisinde tekrarlandı! 7