Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın programında akıl almaz olay! Morgda bekletilen cenazenin yakınları bulundu

Müge Anlı’nın programında akıl almaz olay! Morgda bekletilen cenazenin yakınları bulundu

tarafından zk zk

Müge Anlı’nın programına özel bir hastanenin başvurmasıyla olay ortaya çıktı…

Hastanede vefat eden kişinin kimliği ile ilgili 4 farklı isim!

Adana’da 26 Ocak günü Ayşe Durmuş isimli kadın, özel bir hastaneye ambulansla hastasını getirdi. Kayıt yaptırırken hastanın ismini Kemal Çakır olarak söyledi. 31 Ocak’ta hasta vefat etti. O gün dini nikahlı eşi; “Onun adı Kemal Çakır değil, aslında Ahmet Yençelik” dedi.

Yanlış beyan nedeniyle hastane yetkilileri durumu polise bildirdi. Polisin yaptığı kimlik tespiti için çalışmada, parmak izinden Ali Dokumacı kimliğine kayıtlı olduğu ortaya çıktı. Bu kez de Ali Dokumacı’nın peşine düşüldü. İzmir’de izine rastlanan Ali Dokumacı’nın hayatta olduğu öğrenildi. Ali Dokumacı; “Kimliğimi yasadışı işler yapan kardeşim Yaşar Dokumacı kullanıyor olabilir” dedi. Ancak ölen kişinin Yaşar Dokumacı olmadığını söyledi.

Müge Anlı'nın programında akıl almaz olay! Morgda bekletilen cenazenin yakınları bulundu 7

18 gündür hastane morgunda sahipsiz kalan cenazenin kimliği ile ilgili çözüm bulunamayınca hastane yetkilileri Müge Anlı’dan yardım istedi. Cenazeyi teslim etmek için yakınları Müge Anlı’da arandı.

Ölen kişinin Yaşar Dokumacı olduğu ortaya çıktı. Kardeşi Metin, yıllardır görüşmedikleri ağbisini, hastane görüntülerinin programda gösterilmesiyle teşhis etti.

Bu karışıklığı çözemeyen hastane yetkilileri Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı, yalnızca 10 dakika içinde cenazenin gerçek kimliğinin Yaşar Dokumacı olduğunu tespit etti.

Bir cenazenin kim olduğunu tespit eden Müge Anlı, tarihine yeni bir başarı daha ekledi.