Ana sayfa TV Programları Müge Anlı’ya hayalini yazdı, 5 dakikada gerçek oldu!

Müge Anlı’ya hayalini yazdı, 5 dakikada gerçek oldu!

tarafından zk zk

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında, bir kişinin daha hayali gerçek oldu!

Niğde’ye bağlı Karaatlı beldesinde yaşayan annesi Duriye Çelik, 2018 yılında belinden ağır bir ameliyat geçirdi ve platin takıldı. O andan sonra ağır iş yapmaması gerekiyordu.

Ancak evinde ne mutfağı ne de mutfak gereçleri vardı. Hatta toprak olan zemine çevreden bulduğu çuvalları seriyordu. Tek bir emekli maaşı ile iki çocuğunu okutuyor ve kendisinin yanında kalan işsiz kardeşine bakıyordu.

Annesinin bu zor durumuna üzülen Sıdıka Tekdemir, annesini bu zor durumdan kurtarmanın çaresini arıyordu. Ancak o da maddi imkansızlıklar nedeniyle annesine yardımcı olamıyordu.

Müge Anlı'ya hayalini yazdı, 5 dakikada gerçek oldu! 7

Ardından televizyon izlerken Müge Anlı’nın Ramazan Ayı’na özel başlattığı iyilik hareketi ile her gün bir kişinin hayalini gerçekleştireceğini gördü. Vakit kaybetmeden eline kağıdı kalemini alan genç kadın, kendisi değil annesi için bir hayal yazdı. Evinin tadilatının yapılmasını istiyordu.

Müge Anlı, bugün Sıdıka Tekdemir’i stüdyosunda ağırladı. Tekdemir, annesinin içinde bulunduğu zor durumu anlatmaya başlamasının üzerinden 5 dakika geçmeden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Müge Anlı’yı arayarak, gereken ne varsa yapacaklarını duyurdu.

Bir hayal daha Müge Anlı’da gerçeğe dönüştü.