Ana sayfa Sosyal Medya Müge Boz basketbolcu aşkı Caner Erdeniz sayesinde kendini aştı!

Müge Boz basketbolcu aşkı Caner Erdeniz sayesinde kendini aştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Müge Boz ile basketbolcu aşkı Caner Erdeniz geçtiğimiz gün nişanlanmıştı. Nişanlısı sayesinde parkelerde boy gösteren Müge Boz, bu sporu da yavaş yavaş öğrendiğini ve aşırı zevkli olduğunu belirten bir mesaj paylaştı.

Galatasaray basketbol takımının maçını izlemeye giden Müge Boz, sonrasında nişanlısı ile pozunu paylaştı ve duygularını da aşağıdaki mesajla gösterdi:

“yyeeeyyyy kazannnddııııkkkkk????” gördüğünüz gibi basket maçlarına çok güzel adapte oldum. aşırı zevkli. sadece ‘steps’ ten ibaret olan basketbol bilgim günden güne artıyor. işallah tüm konsepte hakim olucam yakında. 2 haftada ittir kaktır play-off u öğrendim.?? bi de 2. yarıda bizim takımın potasının yeri değişiyo, @erdeniz12 basket atınca çok net göremiyorum??ama gözüm maçı sunan o kişinin yanında. melodili melodili kuruyo cümleleri çok tatlı, bi de ne havalı söylüyo isimleri ayol, taktire şayan??? kimbilir belki bi gün birlikte sunarız. maç da sunulmaz ama neyse işte, sonuçta çok zevkli.
DAHA çok TARAFTar olmalı bence bi de. ayıp oluyo sevgili GS’liler../ sadece futboldan mı ibaret yani bu klüp. çocuklar kendi başlarına oynuyolar her maç, görüyorum ben. ?
ben takım tutmuyorum bu arada. ne biliyim yıllardır öyle alıştım. evet garip belki ama beni de böyle kabul edin işte. çok konuştuğum gibi çok da yazıyorum namussuzum. hadi gittim. ???‍♀️

Müge Boz basketbolcu aşkı Caner Erdeniz sayesinde kendini aştı! 7