Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Boz ‘kereviz suyu için’ dedi, takipçisi cevabı yapıştırdı!

Müge Boz ‘kereviz suyu için’ dedi, takipçisi cevabı yapıştırdı!

tarafından ker_def

Kayıtdışı isimli dizide geçtiğimiz sezon yer alan ancak dizinin erken vedasıyla bir süredir ekranda görülmeyen Müge Boz, son olarak da Çat Kapı Aşk isimli filmle gündeme gelmişti.

Ünlü oyuncu uzun süredir, daha çok instagram paylaşımlarıyla gündemde.

Televizyongazetesi/Detay

Müge Boz, sağlıklı beslenme, detoks ve spor ile ilgili instagram sayfasından pek çok paylaşımı yapıyor.

Son yaptığı paylaşımda yerde bir yastığın üzerine oturduğu fotoğrafını paylaşan Müge Boz, nota ise uzun uzun kerevizin faydalarını yazdı.

Kereviz suyu içmeyi öneren ve nedenlerini anlatan Müge Boz’un bu tavsiyesine bir izleyici, son dönemde pazarın yangın yerine döndüğü imasında bulunarak “iyi hoş diyorsunuz da kilosu 10 TL fakirlikten alamıyoruz bile .. bizim yerimize de siz icin” şeklinde bir yorum yapması dikkat çekti!

İşte Müge Boz’un kereviz suyuyla ilgili o paylaşımı:

Neden kereviz suyu da başka bişey suyu değil?? yıllardır kereviz sapını zaten yeşil içeceklerimin içine koyardım, şimdi kerevizin oranını artırdım %90))
Bağırsak ve mide iç dokusunu en fazla onaran sebzelerden biriymiş kereviz. Yani işin başı. önce sindirim sistemini sağlamlaştırıcaz ki diğer yediklerimizin faydasını alabilelim. aynı zamanda içerisinde çook fazla miktarda mineral varmış. bu mineraller de besinlerden gelen vitaminlerin gerekli yerlere ulaşmasını sağlıyormuş. elektrik enerjisi boş bir sebzemizmiş kendisi. şimdilik böyle özetliyeyim. ben baya tuttum bu kereviz suyu olayını. organik kereviz sapı alıyorum, çünkü o kadar uğraşıyorum, yıkaması sıkması … neden daha az fayda alayım. ve slow juicer ile sıkıyorum. bıçak değmediği için besin değeri kaybolmuyor. sindirimi kolaylaşıyor. 1 koca leğen dolusu kereviz sapını başka şekilde zaten tüketemeyiz.
450 ml içiyorum her sabah. içmesi baya zor, o yüzden son 4 gündür bir tane yeşil elma da koyuyorum. içmekte zorlanırsanız siz de yeşil elma koyabilirsiniz???? #kerevizsuyudetoksu #kerevizdetoksu

Müge Boz 'kereviz suyu için' dedi, takipçisi cevabı yapıştırdı! 7