Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Boz’dan samimi itiraf! Çat Kapı Aşk filmindeki olayın aynısını yaşamış!

Müge Boz’dan samimi itiraf! Çat Kapı Aşk filmindeki olayın aynısını yaşamış!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Kısa bir süre önce Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile sürpriz bir nikahla evlenen Müge Boz, samimi biri itirafta bulundu.

Instagram sayfasında son filmi Çat Kapı Aşk’ı çekerken, gerçek hayatında da böyle bir aşk yaşamayı istediğini söylediğini belirten Müge Boz, sonunda isteğine kavuştuğunu anlattı.

Aşkın bir anda geldiğini ve ilk bakışmasında aşık olduğunu söyleyen Müge Boz, saf bir duyguyla istendiğinde ve zamanı geldiğinde tüm dileklerin gerçekleştiği inancını taşıyor.

İşte Müge Boz’un açıklaması:

ilk görüşte aşka inandığımı geçen ay vizyonda olan filmim , Çat Kapı Aşk’ın röportajlarında çokça söylemiştim aslında. hatta filmi çekerken, ‘umarım ben de birine böyle deli gibi aşık olurum, ne güzel bir hismiş’ demiştim. içimden o kadar istemiştim ki bunu. ama sonra unutmuştum bu isteğimi. ne zaman gelecek, ne zaman gelecek diye sorgulamadığım zamanda, gerçekten doğru zaman olduğunda pat diye geliverdi işte. zaten birisiyle ilk bakışmanızda kalbiniz size ne hissettiğini söylüyor, işte bu diyor. sadece kulak verip dinlemek gerek. bizde de tam da böyle oldu işte. Çat Kapı atıverdik kendimizi birbirimize.

gerçekten kalpten en saf duygularla isteyince, ve doğru zaman gelince oluyormuş. bana bunu öğretti yaşadıklarım.
dilerim kalpten isteyen herkesin dilekleri kabul olur?? #wearefamilybabe @erdeniz12 ???‍♀️

Müge Boz'dan samimi itiraf! Çat Kapı Aşk filmindeki olayın aynısını yaşamış! 7