Ana sayfa Sosyal Medya Müge Boz’un kızı Vina’yı gördünüz mü, nasıl da tatlı olmuş!

Müge Boz’un kızı Vina’yı gördünüz mü, nasıl da tatlı olmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Müge Boz ile eşi Caner Erdeniz, bundan tam 1 yıl önce bebeklerinin doğumu ile büyük bir mutluluk yaşamış, o tarihden bu yana da hayatları bir hayli değişmişti.

Çift, kızları Vina ile birlikte mutlu ve mesut bir hayat yaşıyor. Vina bebek de birinci yaşını kutlarken, sevimliliği ile herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Müge Boz, youtube kanalında bebeğinin doğumundan bugüne kadar geçen zamanda neler yaşadıklarını kısa bir video ile gösterdi. Çift zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadı. Caner Erdeniz de eşine bir sürpriz yaparak kızının 1 yılını bir kolaj olarak video yaptı.

Müge Boz, “Vina 1 yaşında. 365 gün nasıl geçti. Caner, canım sevgilim bana sürpriz yapmış. Vina doğduğu günden itibaren 1 yaşına gelene kadar nasıl büyüdüğünü an be an izleyebileceğimiz çok güzel kolaj bir bölüm… İyi ki doğdun bi tanem, canım kızım, güneş prensesim, vanilya kokulum, sarı kuşum….İyi ki senin annen’im” mesajıyla videoyu youtube kanalından paylaştı.

Bu duyguyu tatmak isteyen herkese annelik dileyen Müge Boz, zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını belirten birçok kişi gibi, aynı klişeyi tekrarladı.

İşte Vina bebeğin 1 yıllık serüveninden görüntüler: