Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa’yı kaybediyoruz!

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa’yı kaybediyoruz!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisinin 39. yeni bölümü önemli gelişmelere sahne olacak. İkinci sezonu başarılı şekilde devam eden dizide artık Ali Vefa, normal birisi gibi görünmeye başladığı için, senaristler hemen duruma müdahale etti. “Ben otizimliyim, bu bir hastalık değil, hiç geçmeyecek” sözleri aslında Ali Vefa’nın ilerleyen bölümlerde otizmli kişiliğinin daha fazla ekrana yansıtalacağını anlatıyordu.

Mucize Doktor 39. yeni bölümde de Nazlı, Ali Vefa’yı kaybetme noktasına doğru ilerliyor. İki aşağın arasında neler yaşanacağı da merakla bekleniyor… İşte Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Seda Bakan ve Reha Özcan’ın başrolünde yer aldığı Mucize Doktor dizisinin yeni bölümünde yaşanacakların detayı:

Ali’yi süratle kaybettiğini hisseden Nazlı, ona son bir teklifte bulunur ve birlikte ilişkilerini kurtarmak için yeni bir yol denemeye karar verirler.

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa'yı kaybediyoruz! 7

Diğer taraftan durumu bütün müdahalelere rağmen kötüleşmeye devam eden bir hasta, Ferman’la Ali’yi şaşkına çevirir. Yeni bir cerrahi şefi seçmeye zorlanan ve ekipten birinin bir hata yaptığından şüphelenen Tanju, Ferman’ı sıkıştırmaya başlar.

Bütün bunlar olurken Ali, Nazlı’nın hatırı için kendini hiç olmadığı kadar zorlar. Günün sonunda Berhayat Hastanesi’nde kozlar tekrar paylaşılır. Ama hiç kimse tam aradığını bulamayacaktır…

İşte Mucize Doktor dizisinin 26 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 39.bölümünden ikinci fragman: