Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili dizisinde Barca’ya infaz kararı veriliyor!

Muhteşem İkili dizisinde Barca’ya infaz kararı veriliyor!

tarafından zk zk

Kanal D’de başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in oynadıkları Muhteşem İkili dizisinde Barca zor durumda!

Profesör tarafından yakalanan Barca’ya neler olacak?

Barca, gerçekleştirdiği operasyon sonucunda ele geçiriliyor! Zor durumda kalan Barca için herkes seferber oluyor. Profesör ise Barca’yı gözden çıkarmıştır. Onu konuşturmak için kötü yollara başvurur. Ahsen’i kaçıran Profesör, Barca’yı öldüreceğini söyleyerek tehdit eder.

Muhteşem İkili dizisinde Barca'ya infaz kararı veriliyor! 7

Diğer taraftan MKC, Barca’yı kurtarmak için farklı yollara başvurur ve herkesi sakinleştirme görevi ona kalır. Barca, bu felaketin içinden sağ kurtulabilecek mi? Profesör amacına ulaşabilecek mi?

Muhteşem İkili 11. Bölüm 29 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek.

İşte 11. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
MKC, ameliyat sonrası sıkıntılı zamanlar geçirmektedir! MKC, geçirdiği ameliyat sonrası hala iyileşmemiş, bayılma ataklarıyla uğraşırken Barca onun intikamının peşine düşmüştür. Nilüfer ve Barca, yakınlaşmalarını MKC’nin öğrenmesiyle iki yabancıya dönüşmüşlerdir.

Yağmur ise, MKC’ye olanlardan sonra tekrar aile olma fikrine ısınmaya başlamıştır. MKC, Yağmur’a tekrar evlenme teklifi etmeye karar verir. Fakat, Yağmur’un şartı MKC’nin işini bırakmasıdır.

MKC’nin kafası, Barca’ nın karşılarına çıkan yeni kötü Profesör tarafından zindana kapatılmasıyla daha da karışır. Muhteşem İkili bir araya gelemeyecek kadar birbirlerine kırgınken, ancak bir araya geldiklerinde yıkabilecekleri bir kötüyle karşı karşıyadır.