Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem Yüzyıl’ın Nigar Kalfası yeni rolüyle şaşırtmaya geliyor!

Muhteşem Yüzyıl’ın Nigar Kalfası yeni rolüyle şaşırtmaya geliyor!

tarafından ker_def

Muhteşem Yüzyıl dizisinin takipçilerini iyi hatırlayacağı bir isim vardı; Filiz Ahmet… Nigar Kalfa karakterine hayat veren ünlü oyuncu bir süredir ekrandan uzaktaydı.

Filiz Ahmet, yeni diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Gold Film’in FOX için hazırladığı ‘Vurgun’ dizisinin çekimleri geçtiğimiz perşembe günü başladı. Altan Dönmez’in yönettiği, Başar Başaran ile Emre Özdür’ün ise kaleme aldığı dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı ve büyük bütçeli projeleri arasında yer alıyor. Vurgun dizisinin kadrosuna bir ünlü oyuncu daha katıldı.

Erkan Petekkaya’nın, fabrikasında çıkan yangından son anda kurtarılan ancak 10 yıl komada kalan Kemal rolüne hayat verdiği dizide Kemal’in eşi Reyhan’ı Deniz Çakır, kardeşi Turan’ı Cemal Toktaş, ortağı Vedat’ı Emre Kınay, hemşiresi Asya’yı Begüm Birgören, en yakın arkadaşı Kayhan’ı İnanç Konukçu, yengesi Nezahat’i Aliye Uzunatağan, amcası Erdoğan’ı Altan Erkekli ve amcasının kızı Ece’yi ise Berna Koraltürk canlandırıyor.

FOX’un yeni yılda ekrana getireceği ve hikâyesi çok konuşulacak olan dizinin kadrosuna son olarak Filiz Ahmet katıldı. Ödüllü oyuncu Filiz Ahmet, “Vurgun”da Asya (Begüm Birgören) hemşirenin akıl hocası Mihri karakterine hayat verecek.

Filiz Ahmet Elveda Rumeli adlı dizide Zarife karakterini canlandırdıktan sonra asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Nigar Kalfa karakteriyle yapmıştı. Daha sonra Ruhumun Aynası dizisinde Gülpare karakterini canlandıran oyuncu son olarak ise Hayat Şarkısı dizisinde yer almıştı.