Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz – Ceren Yılmaz ikilisine müthiş destek ve Zümrüdüanka için büyük değişim!

Alp Navruz – Ceren Yılmaz ikilisine müthiş destek ve Zümrüdüanka için büyük değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinin ilk sezonu büyük beğeni toplamıştı. Ancak dizinin ikinci sezonu öncesinde hayranların sosyal medyada yaptıkları yorumlara bakılır ise destek katlanarak artıyor… Fox TV’de yayınlanan dizinin ilk bölümü 12 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak.

Zümrüdüanka’nın 10.bölümünden ilk fragman yayınlandı ve coşku da giderek arttı. İlk 9 bölüm büyük beğeni toplayan dizide en önemli sorunlardan birisinin senaryonun kendisini tekrarlama durumuna doğru ilerlemesiydi.Ancak bunun önlemi alındı. Dizinin ikinci sezonunun bambaşka olacağı net…

Bu durumun ilk izlerini yapıma katılan iki oyuncuya bakarak anlayabilirsiniz. Kadın dizisinde Ceyda olarak 3 sezon müthiş bir performans sergileyen Gökçe Eyüboğlu, önemli bir çıkışa imzasını attı. Oyuncu yeni sezonda Zümrüdüanka dizisinde olacak ve hikayede önemli bir ağırlığı olması bekleniyor.

Zümrüdüanka dizisindeki değişimin işareti olarak bir başka transfer ise İsmail Hacıoğlu oldu. Geçtiğimiz sezon Çocuk dizisinde Hasan karakteri ile harikalar yaratan Hacıoğlu, ekranın en başarılı rol yapan oyuncuları arasında bulunuyor.

Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun da Ceren Yılmaz ve Alp Navruz ikilisine katılması önemli bir adım. Selim Bayraktar, Hatice Aslan, Sabahat Kumaş, Ayten Uncuoğlu gibi önemli oyuncuların da yapımda rol aldığını hatırlatalım.

Zümrüdüanka dizi hayranları yeni sezonun yakında başlayacak olmasından çok memnun. İşte bazı yorumlar:

“Allahım sana geliyorum öyle mutlu, öyle heyecanlıyım ki şu an ağlamaklıyım. Bu atmosferde böyle bir haberi verdiniz ya size çok teşekkür ediyorum. Dilerim her şey güzel olur.”

“Ceren Yılmaz çok güzel görünüyor melek gibi, Alp Navruz’da çok yakışıklı. Çok yakışıyosunuz, mükemmelsiniz.”

“Allahım bu bir rüyamı çok şükürler olsun ki Zümrüdüanka başlıyor Hep bu anı gözledim, bu dizi çok güzel dizi. İnanın ki, çok sevindim bu habere.”

“Hayatımda ilk kez böyle güzel tanıtım gördüm. Uyumlarına diyecek kelime yok, harikasınız.”