Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım – İman Elbani ve Serkan Çayoğlu – Özge Gürel çiftlerinden aynı mesaj!

Murat Yıldırım – İman Elbani ve Serkan Çayoğlu – Özge Gürel çiftlerinden aynı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlülerin tatil halleri instagram’da hayranlarından büyük beğeni topluyor. Murat Yıldırım – İman Elbani ve Serkan Çayoğlu – Özge Gürel çifti yaptıkları paylaşımlarla yanı mesajı verdiler… Engin Altan Düzyatan ve Burak Deniz de etkileyici paylaşımları ile dikkat çekti.

Ramo dizisiyle ekrana dönüş yapan Murat Yıldırım, çekimlere az bir süre kala eşiyle Bodrum tatiline çıktı. Oyuncu, mutluluk dağıttığı fotoğrafını instagram hesabından yayınladı. Çiftin fotoğrafının verdiği mesaj ise hayatlarında her şeyin yolunda olduğu ve gayet iyi oldukları şeklinde algılandı. Murat Yıldırım, “Herkese iyi hafta sonları” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Murat Yıldırım - İman Elbani ve Serkan Çayoğlu - Özge Gürel çiftlerinden aynı mesaj! 10

Özge Gürel, Bay Yanlış dizisinin reytinglerinin iyi gitmesiyle bir hayli mutlu. Serkan Çayoğlu da önümüzdeki hafta Yeni Hayat dizisinin çekimlerine kaldığı yerden devam edecek. Çiftin paylaştığı fotoğrafın anlattığı ise hayatlarının gayet iyi olduğu ve mutlu bir dönem geçirdikleri şeklinde anlaşıldı. Serkan Çayoğlu, “Tabi ki siyah beyaz” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Murat Yıldırım - İman Elbani ve Serkan Çayoğlu - Özge Gürel çiftlerinden aynı mesaj! 11

Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından geçen sezon başarısız bir Kurşun dizisi deneyimi yaşayan Engin Altan Düzyatan, bu sezon en çok konuşulan oyunculardan oldu. Hem Diriliş Ertuğrul’un yurt dışından gelen başarı haberleri hem de Kuruluş Osman’a katılıp-katılmayacağı polemiği nedeniyle oyuncu sıklıkla basında yer aldı. Yeni iddialar ise Barbaros isimli TRT1 dizisinde başrolde yer alması konusunda ısrarlı isteklerin bulunduğu yönünde. Engin Altan Düzyatan ise halinden memnun olduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi.

Murat Yıldırım - İman Elbani ve Serkan Çayoğlu - Özge Gürel çiftlerinden aynı mesaj! 12

Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz, Yarım Kalan Aşklar isimli diziyle yeniden izleyicilerle buluşacak. Dizinin çekimleri devam ediyor. İki ünlü isimin de uyumları çok başarılı oldu. Burak Deniz, “Bu ekibe ne kadar teşekkür etsek az! Yakında, çok az kaldı” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Murat Yıldırım - İman Elbani ve Serkan Çayoğlu - Özge Gürel çiftlerinden aynı mesaj! 13