Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Ege Şaşmaz, Fox TV’nin çok iddialı dizisine geliyor!

İsmail Ege Şaşmaz, Fox TV’nin çok iddialı dizisine geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, yeni dönemde Fox TV ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak. En son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde izleyicilerle buluşan İsmail Ege Şaşmaz, Faysal karakterine hayat vermişti. 2013 yılında Güneşi Beklerken isimli dizide Barış karakteri ile sektöre adım atan genç oyuncu, sonrasında birbirinden farklı rollerde yer aldı.

Günebakan, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Lise Devriyesi, Mehmetçik Kutül Amare ve Sen Çal Kapımı dizilerinde izlediğimiz oyuncu, en son TRT1 ekranında Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde tecrübe kazanmıştı.

İsmail Ege Şaşmaz yeni sezonda aynı dizideki rol arkadaşı Sevda Erginci ile partner oldu. Bir dram hikayesi olan Fox TV’nin El Kızı isimli dizisiyle anlaşan genç oyuncu, yakında hayranlarının karşısına çok farklı bir rolle çıkacak.

Küçük yaşta öksüz kalan Ezo karakterinin hikayesinin anlatılacağı dizi güçlü bir dram yapımı olacak. İntikamcı birisi olan Ezo, tam aile kurmak için Harun karakteri ile yola çıkmışken, babasından kalan miras her şeyi değiştirecek.