Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rol arkadaşına güzel jest!

Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rol arkadaşına güzel jest!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin çok konuşulan, popüler kadın oyuncularından birisi Demet Özdemir. Genç oyuncu, rol aldığı yapımlardan sonra dizilerin de vazgeçilmez isimleri arasına girdi. Özellikle romantik komedi türündeki yapımlarla tanınan Özdemir, Çilek Kokusu, No 309 ve Erkenci Kuş dizileriyle tanındı.

Can Yaman ile başrolünde oynadığı Erkenci Kuş dizisinin ardından büyük bir başarıya ulaşan oyuncu, sonrasında farklı bir tür denemek istemişti. Bu nedenle tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisinde rol almış ve yine başarılı bir performans sergilemişti.

OGM Pictures imzalı dizi, 43 bölüm sürmüştü. İbrahim Çelikkol ile başlayan başrol partnerliği, Çelikkol’un ayrılmasının ardından Engin Öztürk ile sürmüştü. Demet Özdemir, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında final yapan dizinin ardından bir süredir ekranlarda yer almıyor.

Ancak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kurduğu dostlukları da hala sürdürdüğü sosyal medyadan yaptığı kimi paylaşımlara yansımakta. ‘Zeynep’ karakterini oynadığı dizide’Emine’yi oynayan Naz Göktan ile özel hayatında da güzel bir dostluk kurmuştu Demet Özdemir.

Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rol arkadaşına güzel jest! 9

Dizideki dostluğu özel hayatlarına da taşıyan Naz Göktan ile Demet Özdemir, hala görüşüyor ve zaman zaman birbirlerine sosyal medyadan atıfta da bulunuyorlar.

1990 doğumlu olan Naz Göktan, geçtiğimiz günlerde 32 yaşına bastı. Demet Özdemir de instagram hesabından arkadaşının doğumgününü üst üste yaptığı paylaşımlarla kutladı. “Seni çok seviyorum” notuyla birlikte ‘Her anın kahkaha, başarı ve sevgi dolu geçsin’ sözleriyle Naz Göktan’ın doğum gününü kutladı.

Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rol arkadaşına güzel jest! 10

Demet Özdemir’in bu vefalı davranışı ve güzel jesti, hayranları tarafından da beğeniyle karşılandı. Sosyal medyada Özdemir’e vefalı tavrından dolayı sevgi dolu mesajlar gelmekte.

Bu arada Demet Özdemir, bir süre önce yaptığı bir röportajda “Beni canlandırdığım karakterlerden en çok etkileyen ‘ Zeynep’ oldu.  ‘Zeynep’ büyük travmalar sonucu ayakta kalma mücadelesi veren çok güçlü bir kadındı, onu canlandırmış olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum” diye konuşmuştu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Demet Özdemir’in gönlünde başka bir yeri var. Aynı zamanda bu dizide birlikte çalıştığı kimi isimlerle olan dostluğu da hala özel olmaya devam ediyor görünen o ki…

Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rol arkadaşına güzel jest! 11