Ana sayfa Dizi Haberleri Naz Elmas’la ortaya çıktı! Hande Soral ve Sinem Kobal da muzdarip! İşte o ‘kötü şöhretli’ isimler…

Naz Elmas’la ortaya çıktı! Hande Soral ve Sinem Kobal da muzdarip! İşte o ‘kötü şöhretli’ isimler…

tarafından zk zk

Naz Elmas'la ortaya çıktı! Hande Soral ve Sinem Kobal da muzdarip! İşte o 'kötü şöhretli' isimler... 7

Bazı oyuncular var ki son dönemdeki şanssızlıklarıyla adlarından söz ettirmeye başladılar. Ekrana gelen dizileri reytinglere yenik düşüp bir anda final yapınca, ‘kötü şöhret’ algısıyla karşı karşıya kalıyorlar! Son olarak Naz Elmas, geçtiğimiz günlerde Gülse Birsel’in yeni dizisi Jet Sosyete ile ilgili adı geçtiğinde bu ‘kötü şöhret’ten nasibini aldı. Sosyal medyada bir anda yayılan konu üzerine, pek çok izleyici, Gülse Birsel’in ‘hata’ yaptığını, Naz Elmas’ın olduğu dizilerin akıbetinin çok kısa sürdüğünü söyleyerek eleştiri yağmuruna tutmuştu. Naz Elmas’ın aslında kadroda hiç yer almadığının ortaya çıkmasıyla konu kapandı ama bu durum kötü şöhrete sahip diğer oyuncuları hatırlattı.

Yeni sezonda Birkan Sokullu ile Yüz Yüze dizisiyle gündeme gelen Sinem Kobal da aslında ‘kötü şöhret’ten muzdarip bir isim. Keza kısa bir süre önce ekrana veda eden İsimsizler dizisinde rol alan Hande Soral da aynı kategoride tutuluyor.

Habertürk Gazetesi’nden Mustafa Doğan, Naz Elmas’tan yola çıkarak bu ‘kötü şöhret’ konusunu ele aldı ve bakın başka hangi ünlü isimlere dikkat çekerek neler söyledi: