Ana sayfa Dizi Haberleri Nazan Kesal gelir, dengeler değişir! Bir Zamanlar Çukurova’da her şey sil baştan!

Nazan Kesal gelir, dengeler değişir! Bir Zamanlar Çukurova’da her şey sil baştan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde heyecan büyük… Adana’da dizinin 3. sezon çekimleri devam ediyor. Yeni sezonun sürprizleri Nazan Kesal ile Furkan Palalı… Her ikisi de etkili ve hikayeyi farklı noktalara taşıyacak karakterleri canlandıracak.

Dengeleri değiştirecek olan isim Sevda karakteri… Nazan Kesal, yeni sezonda yeni dizisiyle yine büyük bir çıkış yapacağa benziyor. Üçüncü sezon Bir Zamanlar Çukurova için beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı bir dönem olacak.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizinin yeni sezonunda Sevda Çağlayan olarak izleyeceğimiz Nazan Kesal, adeta fırtına estirecek.

Sevda Zamanı diye nitelendirilen bir durum yaşanacak ve Nazan Kesal ile birlikte hikaye sil baştan değişmeye yüz tutacak.

Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar’ın geçmişinden gelen birisi Sevda Çağlayan… Ancak bu karakter kimin geleceğine ilişkilenecek, işte burası en önemli ayrıntı olacak.

Nazan Kesal gelir, dengeler değişir! Bir Zamanlar Çukurova'da her şey sil baştan! 8

Ayrıca stiliyle ve sosyetik halleriyle de Sevda karakteri ekranda ilgi odağı olacağa benziyor.

Nazan Kesal, Bir Zamanlar Çukurova ekibe katılmaktan çok memnun. Oyuncu, “Sinema için zamanı mühürleme sanatı derler. ‘Bir Zamanlar Çukurova’ güçlü senaryosu, usta oyuncuları ve yetkin rejisiyle epeydir bu sözün gerçekliğini gösteriyor. Bu projenin bir parçası olacağım için heyecanlıyım” dedi.

Dizinin çekimlerinden önce Adana’ya giderek karakteri için hazırlık yapan usta oyuncu, çekimleri de izledi ve set hakkında detayları öğrendi.

Nazan Kesal gelir, dengeler değişir! Bir Zamanlar Çukurova'da her şey sil baştan! 9