Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Halit, ne Kaya gelmeyecek! Yasak Elma dizisindeki gizemi, Talat Bulut çoktan bozdu!

Ne Halit, ne Kaya gelmeyecek! Yasak Elma dizisindeki gizemi, Talat Bulut çoktan bozdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi, Pazartesi akşamları Fox TV’nin sevilen entrikası bol bir işi olarak ekrandaki varlığını sürdürüyor. 4. sezonuyla da ilgiyle izlenen dizide, 85. bölümden itibaren ilginç gelişmelerin yaşandığı dizinin dün akşam 91. bölümü ekrana geldi. Aradan geçen 6 bölüm sonrasında Halit’in yaşadığı şeklinde sözler duyulmaya başlandı.

Dizide merak unsuru oluşturmaya çalışılıyor bu söylemle iki haftadır. Ender, Yıldız ve Şahika’ya endişelerini anlatıp Halit’in yaşıyor olabileceğini söyledi. Durumu iyice paranoyak bir hale getiren Ender Halit’i araya dursun, yaşatılan heyecanı ne yazık ki Talat Bulut baştan yoketti!

Zira Bulut, bir kaç gün önce ‘Halit geri mi dönüyor?’ şeklinde dizide heyecan yaratan durumları bir anda kesecek bir söylemde bulundu. Talat Bulut, şu açıklamayı yaparak tüm sorulara zaten noktayı çoktan koymuştu!

Ne Halit, ne Kaya gelmeyecek! Yasak Elma dizisindeki gizemi, Talat Bulut çoktan bozdu! 12

“Aslında Halit merdivenden yuvarlandı üç kadın tarafından itilip. Kafasını demire çarptı, sonra ‘hay Allah bayılmışım ben ya, ne oldu’ filan diye mi ayılacak yani? Yok, böyle bir şey yok. Zaten hem Yapım Fatih Aksoy olarak, hem ben birbirimize karşılıklı teşekkür ettik ve bunu ben paylaştım video olarak da ama tabii Halit’in merkez hikayede olması seyircinin beklentisini çok yükseltiyor. Böyle bir sürpriz olabileceği duygusunu yaratmak da o Yasak Elma’nın formatına uygun bir duygu ama Halit geri dönmüyor. Halit öldü ve bitti. Yeni bir kadroyla yeni bir iş yapılıyor. 86. bölüm reytingleri de zaten onu gösteriyor. Halit’in dirilmesine hiç bir zaman ihtiyaç yok!”

Dizinin 91. bölüm sonundaki sahnede, Ender’in gittiği evde Halit’i ararken çıkan kedi ise izleyicilerin sosyal medyada durumu tiye alan mesajlarına da neden oldu.

Yasak Elma’nın 91. bölümünde Ender’in Halit’i aradığı evden ne Halit ne de Kaya çıkmayacak! İzleyicilerden bazıları durumu hala anlamamış olsa da her iki oyuncunun da gelmesi pek mümkün değil!

Gelecek haftaya kadar heyecan yaratmaya çalışan senaristlerin boşuna uğraştığı da pek çok izleyicinin yorumlarından görülüyor zaten!

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Ne Halit, ne Kaya gelmeyecek! Yasak Elma dizisindeki gizemi, Talat Bulut çoktan bozdu! 13

Ne Halit, ne Kaya gelmeyecek! Yasak Elma dizisindeki gizemi, Talat Bulut çoktan bozdu! 14

Ne Halit, ne Kaya gelmeyecek! Yasak Elma dizisindeki gizemi, Talat Bulut çoktan bozdu! 15

Ne Halit, ne Kaya gelmeyecek! Yasak Elma dizisindeki gizemi, Talat Bulut çoktan bozdu! 16

Ne Halit, ne Kaya gelmeyecek! Yasak Elma dizisindeki gizemi, Talat Bulut çoktan bozdu! 17