Ana sayfa Dizi Haberleri İpliği pazara çıkacak! Bir Zamanlar Çukurova’da sinir eden o isimle ilgili her şey ortaya çıkıyor!

İpliği pazara çıkacak! Bir Zamanlar Çukurova’da sinir eden o isimle ilgili her şey ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da ilginç gelişmelerin arkası kesilmiyor. Dizinin heyecanla süren yeni sezondaki bölümlerinde hiç beklenmedik olaylar arka arkaya geliyor. Vahide Perçin’in oynadığı ve dizinin kilit karakterlerinden olan Hünkar’ın gitmesinin ardından, geçtiğimiz hafta da bir başka isim veda etmişti.

Kimsenin tahmin etmediği gelişmelerle devam eden Bir Zamanlar Çukurova’da, geçtiğimiz haftaki bölümde de Uğur Güneş’in oynadığı Yılmaz karakteri ölerek diziden ayrılmıştı. İki başrolün diziden ayrılması izleyenleri şaşırtırken, yeni gelişmeler de bir o kadar şaşırtıcı olacak!

3. sezonuyla ekranda yine çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova’dan bir karakter daha ayrılmaya hazırlanıyor. Hünkar ve Yılmaz’ın gidişi izleyici üzmüştü ama bu gidiş pek de üzmeyecek!

Hatta izleyicinin entrikaları karşısında yorulduğu o ismin gidişi için ‘yeter artık’ diye sosyal medyada pek çok yorum yapan izleyiciyi de sevindirecek bir gelişme olacak.

Kim mi bu isim? Esra Dermancıoğlu’nun hayat verdiği Behice! Hünkar’ı öldüren Behice’nin, cinayetle ilişkisi ortaya çıkarken, aynı zamanda geçmişindeki kirli çoraplarının da bir bir ortaya döküleceği öğrenildi!

Bir süredir Müjgan’ın halası olarak dizide yer alan Behice’nin yaptıkları, izleyenleri de iyice germekteydi. Geçmişi bu kadar karanlık olan Behice’nin foyasının ortaya çıkması dört gözle bekleniyordu.

İpliği pazara çıkacak! Bir Zamanlar Çukurova'da sinir eden o isimle ilgili her şey ortaya çıkıyor! 7

Ve sonunda beklenen olacak! Behice, önümüzdeki haftalarda diziden ayrılacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği kulis bilgisine göre Behice’nin hikayesi 85. bölümde son bulacak. 7 bölüm daha Behice’ye sabredeceğiz ama sonunda adalet yerini bulacak!

Giderken de yaptığı tüm pislikler, çevirdiği tüm dolaplar da bir bir ortaya çıkacak! Diziden ölerek mi ayrılacağı, yoksa tutuklanıp hapse mi gideceği ise henüz belli değil. İzleyip göreceğiz…