Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz’deki gariplik neydi öyle?

Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz’deki gariplik neydi öyle?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de dün akşam 34. bölümü yayınlanan Sefirin Kızı dizisinden bir ayrılık yaşandı. Diziye Akın’ın üvey kardeşi olarak gelen Deniz Işın, Sahra karakterinin ölmesiyle birlikte Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı. Ancak gidişi de ölüm şekli de öldükten sonra Gediz’in hareketleri de izleyicinin eleştirilerine neden oldu.

Deniz Işın’ın hayat verdiği Sahra, Sancar’dan abisini öldürdüğü için hesap sormaya gitti ve elindeki silahı ona doğrulttu. Bu sırada Gediz de Sahra’yı vurdu. Bu sahnenin ardından bu hafta ise Gediz, gitgide sevmeye başladığı Sahra’yı vurmanın üzüntüsünü yaşarken, onu evine getirdi.

Sahra’nın iyileşmesi için çabalayan Gediz, ona olan duygularını da tartmaya başladı. Diziyi takip edenler ise Sahra ve Gediz çiftini birbirine çok yakıştırdı. Aslında Sahra’nın kötü biri olmadığına da inanan izleyiciler, bu çifti çok sevdi.

Ancak bu hafta yaşanan olaylar neticesinde Sahra öldü. Üstelik Menekşe yüzünden! Yaptıklarının ortaya çıkmasından sonra Sancar’ın kovduğu Menekşe, intikam peşine düştü. İçindeki hırsı bastıramayan Menekşe, Sahra’nın yanına gelen Ceylan’a “O çocuk doğmayacak” diye saldırırken, Sahra da onu kurtarmaya çalıştı.

Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 17

İtiş kakış arasında Sahra düşüp başını komodine vurdu. Kanlar içindeyken çığlıklara yetişen Gediz’e son bir kez baktı ve öldü. İşte izleyici ne bu ölümü, ne Gediz’in bu sahneden sonra tek bir damla bile gözyaşı dökmemesine anlam veremedi!

Gediz’in Sahra için çırpınması, ona içten içe bağlanması, onu anlamasından sonra ölümüyle birlikte duygusuz bir şekilde davranması, izleyicinin eleştirilerine neden oldu. Gediz’den hiç beklenmeyen bu tavrın bu karakterin yapacağı bir tavır olmadığı inancında izleyici. Yorumlarında da bu sahneye pek çok eleştiri getirdiler.

Sahra’nın diziden gitmesini de hiç istemeyen izleyici, pek çok yorum yaptı sahne sonrasında.

İşte 34. bölümde Sahra’nın öldüğü o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 18

Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 19

Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 20

Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 21

Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 22

Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 23

Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 24

Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 25 Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 26 Şaka mı bu? Sefirin Kızı dizisinde Sahra ölürken, Gediz'deki gariplik neydi öyle? 27