Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde Ozan Güven’in yerine gelecek isim şaşırttı! Herkes Çukur’a bekliyordu!

Babil dizisinde Ozan Güven’in yerine gelecek isim şaşırttı! Herkes Çukur’a bekliyordu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Babil dizisinden Ozan Güven’in ayrılmasıyla yerine gelecek kişi merak konusu olmuştu. Star TV’de geçtiğimiz sezon başlayan ancak Pandemi nedeniyle yaşanan karantina süreci öncesinde sadece 10 bölüm yayınlanıp çekimlerine ara verilmişti dizinin. Başrol oyuncuları ve konusuyla dikkat çeken dizi, yeni sezonda da devam edecek ama bir süredir kriz Ozan Güven nedeniyle kriz yaşanmaktaydı.

Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Aslı Enver, Mesut Akusta’nın da rol aldıkları dizinin yeni sezonu öncesinde herkesin aklında “Ozan Güven diziye devam edecek mi?” sorusu vardı. Zira yaz sezonunda Ozan Güven’in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları sonrasında ortalık karışmıştı. İkili şimdi mahkemelik, ilk duruşmanın Ocak ayında yapılacağı belli olmuştu.

Ozan Güven’in yerine kim geliyor?

Yaşanan bu gelişmenin ardından pek çok ünlü isim ve toplumun farklı kesimlerinden Ozan Güven’e tepki mesajları yağarken, Babil dizisinde oynayıp oynamayacağı da merak konusuydu. Büyük tartışmalara neden olan olay sonrasında dizinin yapım şirketi Ay Yapım’ın, kamuoyunun tepkisini almamak için Ozan Güven’i kadro dışı bırakacağı şeklinde söylentiler yayılmıştı.

Babil dizisinde Ozan Güven'in yerine gelecek isim şaşırttı! Herkes Çukur'a bekliyordu! 8

Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu, yazdığı bir yazıyla, AY Yapım’ın Güven yerine başka bir oyuncu arayışına girdiğinin konuşulduğu şeklinde bir iddiayı dile getirmişti. Hemen ertesinde de tüm sorulara Ay Yapım yanıt veren bir açıklama yaptı ve Ozan Güven’in projeden ayrıldığını duyurdu. Güven, “Mahkemenin sonucunu bekleyelim” dese de sezon çekimleri başlayan dizide Ay Yapım, Ozan Güven kararını verdi.

Geçtiğimiz hafta çekimler başladı. Herkesin aklında aynı soru vardı: “Peki Ozan Güven’in oynadığı Egemen karakterine ne olacak? Dizinin hikayesinden mi çıkarılacak, yoksa yerine başka biri mi gelecek?” Aslında bu soruya Sina Koloğlu, yaptığı küçük yoklamayla bir ön tavsiye vermişti. Alican Yücesoy ya da Onur Saylak’ı bu güçlü karakterin oynayabileceği yorumunu yapmıştı.

Babil dizisinde Ozan Güven'in yerine gelecek isim şaşırttı! Herkes Çukur'a bekliyordu! 9

“Veli Cevher Çukur’a gelsin” diyenleri üzecek haber…

Bir şekilde ibre dönüp dolaşıp son dönemin, oynadığı karakterleri adeta fenomen haline getiren isimlerinden Onur Saylak’a geldi. Şimdilerde Onur Saylak’ın adı Babil dizisi ile anılıyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş, son yaptığı twitter paylaşımı ile Onur Saylak’ın Babil dizisi ile anlaştığı bilgisini verdi.

Aslında Onur Saylak’ın bu sezon Çukur dizisine gelmesi bekleniyordu. İzleyicinin yaz boyu dillendirdiği bir durumdu bu ve söylenti şeklinde dolaştı. Bilindiği gibi, Çarpışma dizisinde Onur Saylak’ın oynadığı Veli Cevher karakteri adeta fenomen olmuş ve Saylak, bu karakteriyle bir bölüm Çukur’da yer almıştı. İşte Onur Saylak’ın hafızalara kazınan bu karakterle yeniden Çukur’da oynamaya başlaması bekleniyordu ama Babil dizisiyle görüştüğü haberi durumu tamamen değiştirdi!

Onur Saylak’ın Babil dizisinde Ozan Güven’in oynadığı Egemen karakterini oynayacağı ifade ediliyor…