Ana sayfa Güncel Haberler Ne karıştırdığı ortaya çıktı! Aslı Enver’den boya şov!

Ne karıştırdığı ortaya çıktı! Aslı Enver’den boya şov!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü Oyuncu Aslı Enver, sosyal medyada hayli etkin isimler arasında.

Enver, takipçilerini mutlu eden paylaşımlarının yanına kimi zaman esprili kimi zaman da merak ettiren story’ler ekliyor.

Murat Boz ile uzun süreli birlikteliğini bitiren ve şu sıralar yalnız olan oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinin ardından Babil dizisiyle ekranlara dönmüştü.

Pandemi arası verilmesiyle birlikte dizinin yeni sezon çekimleri henüz başlamayınca Aslı Enver de kendisine yeni uğraşlar edindi.

Enver, öncelikle evdeki iki kedisinin yanına bir de yavru köpek aldı. Barınaktan sahiplendiği küçük yavruya Oli adını veren Aslı Enver, şu sıralar küçük ailesinin üyelerini birbirleriyle tanıştırma, birlikte yaşamaya alıştırma telaşında.

Ne karıştırdığı ortaya çıktı! Aslı Enver'den boya şov! 14

Paylaşımlarından daha çok evde olduğu anlaşılan Aslı Enver’in canı sıkılmış olacak ki kendine bir başka uğraş daha buldu!

Ünlü oyuncu, dün yaptığı bir paylaşımda ağbisi Akın Enver’i eşi Isabel Barriga Enver ile bir fotoğraflarını paylaştı. İkilinin ağızlarında maskeyle bir renk kataloğuna baktığı görülüyordu.

Aslı Enver, muzip kişiliğini kullanıp bu fotoğrafta kafalarına baret takarak takipçilerini de meraklandırmıştı.

Bir takım tadilat işleri yapmaya çalıştığı anlaşılan oyuncu, paylaşımına “Yine ne işler karıştırıyoruz?” notunu düştüğü görüldü.

Ne karıştırdığı ortaya çıktı! Aslı Enver'den boya şov! 15

Hayranları oyuncunun bir sonraki paylaşımında ne yapmaya çalıştığını anladı. Aslı Enver, yatak odasının dekorasyonuna bazı yenilikler yapma telaşındaydı.

Yengesi ile birlikte aldığı boyalarla duvarını boyayan oyuncu, bu görüntüleri de hızlandırılmış bir şekilde story’de paylaştı.

Ortaya çıkan fotoğraflar ve Aslı Enver’in duvarının son hali ise şöyleydi:

Ne karıştırdığı ortaya çıktı! Aslı Enver'den boya şov! 16 Ne karıştırdığı ortaya çıktı! Aslı Enver'den boya şov! 17 Ne karıştırdığı ortaya çıktı! Aslı Enver'den boya şov! 18 Ne karıştırdığı ortaya çıktı! Aslı Enver'den boya şov! 19 Ne karıştırdığı ortaya çıktı! Aslı Enver'den boya şov! 20 Ne karıştırdığı ortaya çıktı! Aslı Enver'den boya şov! 21