Ana sayfa Güncel Haberler Tarkan, Covid 19 sayesinde yıllardır özlemini çektiği o hareketi sonunda yaptı!

Tarkan, Covid 19 sayesinde yıllardır özlemini çektiği o hareketi sonunda yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Pop müziğin sevilen ismi Tarkan, evlenip baba olduktan sonra mutlu hayatıyla dikkat çeken isimlerden.

Tarkan, sevimli kızı ve eşiyle birlikte sakin ve gözlerden uzak bir hayat sürmeye devam ederken sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dikkatleri çekti.

Takipçilerini çok mutlu eden bu iki kare, Covid 19 nedeniyle maske takıp eşiyle sokağa çıktıkları bir anın karesiydi.

Aslında bu karelerin Tarkan için ayrı bir önemi olsa gerek! Zira pek çok ünlü isim gibi Tarkan da halkın içine karışıp sokaklarda rahat rahat yürümenin özlemini çeken bir isimdi.

Tarkan, Covid 19 sayesinde yıllardır özlemini çektiği o hareketi sonunda yaptı! 8

Ünü dünyaya ulaştıktan sonra yaşadığı sınırlar iyice daralan Tarkan, uzun yıllar yurtdışında yaşayarak daha rahat bir ortamda hayatını sürdürmüştü.

Ancak Türkiye’de bu imkanı bulamıyordu. Hatta bir röportajında şöhret olduktan sonra en çok özlemini çektiği şeylerden birinin İstanbul sokaklarında, İstiklal Caddesi’nde rahat rahat yürümek olduğunu da itiraf etmişti.

Tarkan, Covid 19 sayesinde yıllardır özlemini çektiği o hareketi sonunda yaptı! 9

Covid 19 sayesinde pek çok ünlü isim gibi Tarkan da maske sayesinde anlaşılan tanınmadan sokakta yürüme imkanını buldu.

Eşi ile verdikleri bu mutlu pozun arkasında aynı zamanda Tarkan’ın yıllardır özlemini çektiği, sokakta herhangi bir insan gibi yürüme isteğine de sonunda kavuşmuş olduğu görülmekte.