Ana sayfa Sosyal Medya Ne Kerem Bürsin, ne Akın Akınözü, ne Alp Navruz! Engin Akyürek, rakiplerini fena solladı!

Ne Kerem Bürsin, ne Akın Akınözü, ne Alp Navruz! Engin Akyürek, rakiplerini fena solladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrandaki dizilerin jönleri arasında sosyal medyada devam eden kıyasıya bir rekabetin sonuçları, her hafta farklı bir ivme kazansa da birinciliği kimseye bırakmayan bir kişi var haftalardır. Dizilerin sosyal medya karnelerinde ilk sırayı Sen Çal Kapımı alırken, ikinci sırada Sefirin Kızı yer alıyor. Erkek oyuncular arasında ise Engin Akyürek, kimseye fırsat bırakmıyor!

Sosyal medyada dizilere ve oyunculara gelen ileti sayılarına bakılarak kategoriler oluşturulmakta. Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme servisi olan DigiLup tarafından bugün yayınlanan ve geçtiğimiz haftanın verilerinden oluşan sonuçlara bakılırsa, Engin Akyürek, yine en çok ileti alan erkek oyuncu oldu.

Sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular arasında ilk 10’da yer alan isimler zaman zaman değişse de ilk 5 sıradaki isim bir süredir aynı. Birinci sırayı Engin Akyürek alırken, 10 Aralık’ta açıklanan ve Aralık’ın ilk haftasındaki ileti sayılarına göre yapılan ölçümlemede 2. sırayı ise Kerem Bürsin almakta. Uraz Kaygılaroğlu da Sefirin Kızı dizisinde öne çıkıyor.

Ne Kerem Bürsin, ne Akın Akınözü, ne Alp Navruz! Engin Akyürek, rakiplerini fena solladı! 9

Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ilk iki sırayı alması ise Aralık’ın ikinci haftasında oluşan bir tablo. Aynı dizinin iki erkek oyuncusu, haftanın en çok ileti alan erkek oyuncuları arasında yer aldı. Kerem Bürsin ise 2. sıradan bir anda 4. sıraya kadar düşmekte. 3. sırada ise Baraj dizisindeki rolü ile Feyyaz Duman var.

Ne Kerem Bürsin, ne Akın Akınözü, ne Alp Navruz! Engin Akyürek, rakiplerini fena solladı! 10

Kerem Bürsin’in geçtiğimiz hafta ileti sayılarında yükselme olduğu ve Engin Akyürek’in arkasından yine 2. sıraya yerleştiği görülmekte. Geçtiğimiz haftanın verilerinden elde edilen ölçümlemede bir anda geriye düşen ismin ise Uraz Kaygılaroğlu olduğu görülüyor. Dizide gittikçe sevimsiz biri olmaya başlaması da etkili tabii ki bu oranın değişmesinde.

Bir başka ilginç durum ise İbrahim Çelikkol cephesinde yaşanıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadığı Mehdi’nin gittikçe dizinin ‘kötü’ adamına dönüşmesiyle Çelikkol’un da en çok konuşulan erkek oyuncular listesinde son 3 haftadır, önce 9. sonra 10. olduğu ve geçtiğimiz hafta da tamamen ilk 10’dan çıktığı görülüyor.

Ne Kerem Bürsin, ne Akın Akınözü, ne Alp Navruz! Engin Akyürek, rakiplerini fena solladı! 11