Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinin oyuncusu, önce Demet Özdemir’i, sonra da Hande Erçel’i yerinden etti!

Çukur dizisinin oyuncusu, önce Demet Özdemir’i, sonra da Hande Erçel’i yerinden etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrandaki dizilerin reyting yarışının yanı sıra sosyal medyada da bir başka yarış sürüyor. Dizilerin kendi aralarında günlük, haftalık ve aylık olarak gelen ileti sayılarına göre ‘en çok konuşulan’ yada ‘en popüler’ kategorileri ölçümlemelerle ortaya konuluyor. Bu ölçümlerle aynı zamanda kadın ve erkek oyuncular arasında ‘en çok konuşulan’ isimler kategorilerinde ilk 10 belirleniyor.

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme merkezi olan Digilup tarafından düzenli olarak yapılan bu ölçümlemede dikkat çeken bir kategori var; ‘en çok konuşulan oyuncular.

Bu kategoride aylardır ilk sırayı bırakmayan isim Hande Erçel oldu. Erçel, Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara geliyor. Instagram’daki 18 milyona yakın takipçisiyle, sosyal medyanın gündeminden düşmüyordu.

Ancak görünen o ki son dönemde bu durum çok değişti! Zira hiç tahmin bile edilmeyen bir oyuncu, Erçel’i tahtından etmeyi başardı!

Bu isim, Çukur dizisinde Karaca karakterini oynayan Ece Yaşar. Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular kategorisinde kendisini ilk 10’un içinde yükselten bir sahne sonrasında dikkatleri çekti.

Dizide, Karaca’nın Azer’i (Cihangir Ceyhan) evlendiği gece, gelinliği daha üzerindeyken öldürdüğü sahne sonrasında Ece Yaşar’ın oyunculuğu büyük dikkat çekti.

Çukur dizisinin oyuncusu, önce Demet Özdemir'i, sonra da Hande Erçel'i yerinden etti! 10

O hafta hızlı bir yükselişle Ece Yaşar, sosyal medyada 1. sırada Hande Erçel ve 2. sırada Demet Özdemir’in olduğu listede 3. sıraya yerleşti.

Bir süredir bu sıra bozulmadı. Erçel 1., Özdemir 2. ve Yaşar 3. sıradaydı. Aralarındaki ileti sayılarındaki fark giderek düşmeye başladı. Ece Yaşar’a gelen ileti sayıları artarken, Demet Özdemir ve Hande Erçel’e gelen ileti sayıla düşmeye başladı.

Aralık ayının ilk haftasında Hande Erçel birinci, Demet Özdemir ikinci ve Ece Yaşar üçüncü sırasındaydı. Ancak durum bir anda değişmeye başladı. Aralık’ın 2. haftasında aşağıda da görüldüğü üzere, Ece Yaşar, önce Demet Özdemir’i geçti.

Çukur dizisinin oyuncusu, önce Demet Özdemir'i, sonra da Hande Erçel'i yerinden etti! 11

Bu hızlı yükseliş bir sonraki hafta da devam etti ve bu kez tahtı aylardır sarsılmayan Hande Erçel, sosyal medyanın gündeminde uzun süredir ilk kez ikinci sıraya düştü! Demet Özdemir ise Baraj dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz’ın hızlı atağıyla 4. sıraya geriledi.

Çukur dizisinin oyuncusu, önce Demet Özdemir'i, sonra da Hande Erçel'i yerinden etti! 12

Bu sürpriz çıkışla birlikte Ece Yaşar’ın, Çukur dizisinde sergilediği performans ile izleyenlerin gözünde gittikçe daha da başka bir yere oturmaya başladığı görülmekte. Ece Yaşar, sessiz sedasız ama sağlam bir yükselişle ekranın dikkat çeken genç isimlerinden birisi. Başarılı oyunculuğuyla da Çukur gibi bir dizide de göz dolduruyor.

Çukur dizisinin oyuncusu, önce Demet Özdemir'i, sonra da Hande Erçel'i yerinden etti! 13
Pek kimdir Ece Yaşar?

1994 doğumlu olan genç oyuncu, Ortaokul ve lisede Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nda bale aldı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde okudu. İlk oyunculuk deneyimi, “Kara Sevda” adlı dizide bebek bakıcısı rolüydü. 2017 yılında Hayvan Çiftliği adlı tiyatro oyununda rol aldı.

2018 yılında ise vizyona giren Direniş Karatay sinema filminde Moğol kızı Maral karakterini oynadı ve sonrasında da Çukur dizisinde Karaca karakterini canlandırmaya başladı.

.