Ana sayfa Dizi Haberleri Ne lanet karakter, Sefirin Kızı dizisinden çıksın artık!

Ne lanet karakter, Sefirin Kızı dizisinden çıksın artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin 23 bölümü geride kaldı. Dizinin heyecanlı sahnelerle dolu ikinci sezonu ilgi görmeye devam ediyor. Her ne kadar izleyiciler birçok eleştiride bulunsa da Sefirin Kızı dizisinin reytinglerinin iyi bir noktada olduğu da net…

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik olarak sosyal medyada eleştiriler hiç bitmiyor… Önce Nare’ye yönelik ‘kadına şiddet’ içerikli eleştirilerin ardından, Gediz karakterinin arka plana atılmaya çalışılmasına gösterilen tepkiler üst üste gelmişti.

Sefirin Kızı hayranları şimdi de hikayede Akın ve Menekşe karakterlerinin bu kadar çok öne çıkmasından ve kötülerin yarattığı sonuçlardan rahatsız… “Saçmaladılar iyice, artık şu Menekşe’nin oyunu ortaya çıksın” diye yorum yapan dizi hayranları, Tülin Yazgan’ın canlandırdığı Menekşe karaktere adeta gıcık oluyor. Oyuncunun aslında bu tepkilerden de anlaşılacağı üzere, ne kadar başarılı performans gösterdiği de ortaya çıkmış durumda. Yazgan, izleyicileri gıcık ediyor belki ama bunu çok başarılı rol yapmasına da borçlu.

Erhan Alpay’ın canlandırdığı Akın ile Menekşe muhabbetinin artık sıkmaya başladığını da sosyal medya eleştirilerinde görebilirsiniz.

Sefirin Kızı dizisinin 24. yeni bölümünde Melek’in başına gelenler artık izleyicileri isyan ettirdi. Melek, daha önce de hikayede kaçırılmış ve üzüntü kaynağı olmuştu. Şimdi ise Melek yaşam savaşı veriyor..

Sefirin Kızı dizisinde Melek’e bir şey olmasını istemeyen dizi hayranları, artık Menekşe ve Akın’ın oyunlarının bitmesini ve hikayede farklı detaylara önem verilmesini istiyor.

“Menekşe’nin yaptıkları çıksın ortaya, izlerken sinir krizi geçiriyorum, ne lanet bi karakter” diye yorum bırakan bir izleyici, Sefirin Kızı hayranlarından büyük destek buldu.

İşte 19 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 24. bölüm fragmanı: