Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde alınan son karar, diziye zarar getirebilir!

Yasak Elma dizisinde alınan son karar, diziye zarar getirebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde 4.sezon iddialı bir şekilde devam ediyor. Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 81. bölümünde taşlar yerinden oynayacak.

Kaya ile boşanan Ender, aralarına giren Şahika ile işbirliği yaptığı Yıldız’ı aynı masada eğlenirken görünce küplere biniyor. Şevval Sam’ın adeta korku filmlerini aratacak oyunculuk performansı, sahnenin ağırlığı izleyicileri etkileyecek. Ender, tüm entrikaları ve sertilği ile geri dönüyor.

Ender’in bu sefer hedefinde sadece Şahika da yok… Uzun süredir işbirliği yaptığı Yıldız’a da sert çıkan Ender, ondan da hesap soracak. Ender ve Yıldız işbirliğinin bozulması kararı, senaryo açısından ilerleyen bölümlerde farklı sahnelere imkan verebilir. Ancak izleyicinin isteğinin tersi bir durum olduğu için olumsuz yansıması da olasılık dahilinde…

Yıldız ile Ender’in işbirliğinin sona ermesini istemeyen bir izleyici kitlesi var. Ancak dizinin gidişatı da senaryo noktasında değişim yaşanmasını zorunlu kılıyor. Bakalım Ender’in yeniden Şahika ve Yıldız ile mücadele edeceği bölümler izleyicileri tatmin edecek mi?

Diziden iyice soğuduğunu söyleyen birçok izleyici mesajını sosyal medyada görebilirsiniz. Yasak Elma dizisi için aslında bu tür sert hamleler aksi sonuçlar da verebilir. Senaristlerin bu durumu da göz önünde bulundurması şart.

İşte 19 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 81. bölümden ilk görüntüler: