Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Mucize Doktor, ne Alev Alev! Reytinglerde tek büyük Bir Zamanlar Çukurova!

Ne Mucize Doktor, ne Alev Alev! Reytinglerde tek büyük Bir Zamanlar Çukurova!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları dizi rekabeti iyice kızıştı… Bir Zamanlar Çukurova ise diğer rakiplerine adeta tepeden bakıyor… atv’nin 3.sezonda büyük başarıyla yoluna devam eden dizisi, yine reytinglerde birincilik kürsüsüne oturdu.

26 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan dizinin 74. bölümünün sonuçları ekibi çok mutlu etti. Geceye adeta damgasını vuran sonuçlar geldi. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %12,73 izlenme oranı ve %27,35 izlenme payı, AB’de %7,96 izlenme oranı ve %17,79 izlenme payı, 20+ABC1’de %11,22 izlenme oranı ve %23,34 izlenme payı alarak tüm kategorilerde birincilik kürsününün sahibi oldu.

Fox TV ekranında yayınlanan Mucize Doktor dizisinin bir miktar düşüş yaşasa da izleyicisini koruduğu ve kemik bir kitle tarafından ilgiyle takip edildiği sonuçlara yansıdı. Dizi, tüm gruplarda daha önce ikincilikler elde ederken, bu hafta üçüncü sıraya düşmekten kurtulamadı. Fox Ana Haber bülteni tüm kategorilerde ikinciliği elde ederek, dizinin önüne geçti.

Ne Mucize Doktor, ne Alev Alev! Reytinglerde tek büyük Bir Zamanlar Çukurova! 9

Perşembenin zirvesinde üçüncü en çok izlenen dizi ise Alev Alev olmaya devam ediyor. Show TV’nin beğeni toplayan dizisi, 5-6 arası reyting oranları ile yoluna devam ediyor ve ilgi görmeyi sürdürüyor. Dizinin güçlü 2 rakibinin karşısında yine de iyi sonuçlar aldığını belirtmeden geçmeyelim.

Ne Mucize Doktor, ne Alev Alev! Reytinglerde tek büyük Bir Zamanlar Çukurova! 10

Star TV’nin Sol Yanım dizisi dün akşam ilk bölümü ile yayınlandı ve 2-3 arası reyting oranları ile pek de iyi bir başlangıç yapamadı. Yani, beklentilerin çok altında kaldı…

TRT1’de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin de düşük reytinglerle yoluna devam ettiğini hatırlatalım.

Bir de bu 5 yapıma rakip olarak 3 Aralık Perşembe akşamı İyi Aile Babası isimli dizinin Kanal D ekranında yayınlanacağını hatırlatmak lazım. Yani haftaya 6 dizinin perşembe rekabetinde reyting için yarışını izleyeceksiniz.

İşte 26 Kasım Perşembe günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Ne Mucize Doktor, ne Alev Alev! Reytinglerde tek büyük Bir Zamanlar Çukurova! 11