Ana sayfa Dizi Haberleri Nefes Nefese’nin Rüya’sı Melisa Şenolsun’dan yıllar sonra gelen itiraf

Nefes Nefese’nin Rüya’sı Melisa Şenolsun’dan yıllar sonra gelen itiraf

tarafından ker_def

Milliyet gazetesine konuşan Şensolun, başrollerini Uğur Yücel ve Şükrü Özyıldız’la paylaştığı ‘Nefes Nefese’ dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Yapımda Yücel’in kızı olan oyuncu, “İşime çok katkıda bulunuyor. Onunla aynı sette olmak küçük bir okul gibi” dedi.

Dizide Rüya karakterine hayat veren oyuncu Uğur Yücel ile birlikte çalışmanın farkını şöyle anlattı:

“Uğur Yücel’le çalışmayı reddedecek, çok az genç oyuncu olacağını düşünüyorum. Uğur Abi’nin, işini ve insanları sahiplenecek bir yapısı var. Oyunculuğuma çok katkıda bulunuyor. Onunla aynı sette olmak, küçük bir okul gibi… Ayrıca canlandıracağım Rüya’nın beni geliştireceğine inanıyorum. Sıradan hayatı varken, öğrendiği bir bilgiyle bütün bakış açısı değişiyor.”

YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

Öğrencilik döneminde ailesinin konservatuvara gitmesini istemediğini anlatan Şenolsun, onlara dershaneye gittiğini söyleyerek Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oynamaya başladığı itirafında bulundu.

Nefes Nefese dizisinin diğer rakiplerinden farkını anlatan Şenolsun, “Şu an ekranda olan projeler, romantik-komedi türünde… Bizim işimiz aksiyon ve dram. İçinde sıcak bir aile hikayesi var. Bu ikisinin bir arada olması, diğerlerinden farklı kılıyor” diye konuştu.

Nefes Nefese'nin Rüya'sı Melisa Şenolsun'dan yıllar sonra gelen itiraf 7

NEFES NEFESE VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Reytingler nedeniyle dizilerin bitmesini bir risk olarak değerlendiren başarılı oyuncu, sadece işine odaklandığını ve en iyisini yapmaya çalıştığını anlattı.

Sosyal medya ile arasının olmadığını belirten Şenolsun, teknolojiden hiç anlamadığını söyledi.

Oyuncu, “Sosyal medyayı hiç beceremiyorum. Yanlış dönemde doğmuşum. Bana kalsa Instagram hesabım bile olmayabilirdi” dedi.