Ana sayfa Dizi Haberleri Nefesler tutuldu! Kadın dizisi için korkulan o tahminin tutmasını kimse istemiyor!

Nefesler tutuldu! Kadın dizisi için korkulan o tahminin tutmasını kimse istemiyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’de bu akşam 55. bölümü yayınlanacak olan Kadın dizisi için şimdiden izleyici nefesini tuttu!

Yeni bölümden yayınlanan tanıtımlarda herkesin en büyük sorusu Nezir’in yeni planının ne olduğu?

Özellikle Doruk ile ilgili olabileceği beklenen yeni gelişme merak edilirken, Pırıl ve Bahar’ın dayanışma yapıp Nezir’i alt etme planı tutar mı bilinmiyor ama Nezir, Sarp’a acı çektirmek için onu öldürmek yerine büyük bir acı vermeyi planlıyor.

Nezir’in Doruk’a zarar verip vermeyeceğinin merak edildiği bu bölüm için izleyenler Nezir’in Doruk’u öldürmeyeceği sadece Sarp’ın öyle zannederek acı çekmesini sağlamak olduğu fikrinde birleşiyor.

Nezir’in Doruk’u ölen oğlu yerine koyduğu ve bu nedenle onu kaçırarak sahipleneceği ama zarar vermeyeceği de tahminler arasında.

Nefesler tutuldu! Kadın dizisi için korkulan o tahminin tutmasını kimse istemiyor! 7

Öte yandan; Bahar, Pırıl ve çocukların o evden nasıl kurtulacaklarını merakla bekleniyor. İzleyenler artık Nezir’den saklanma ya da Nezir’in elinde tutsak kalma olaylarının bitmesini istiyor. 7-8 bölümdür süren bu durum izleyiciyi giderek sıkmaya başladı.

Fragmanda; Pırıl’ın yemek yerken gizlice bıçağı alması ve bu sırada Bahar’la birbirlerine bakmaları ise ikisinin kaçmak için bir planı olduğunu düşündürdü. Her ne kadar adamları varken Nezir’i bıçaklayıp oradan kaçmaları çok olanaklı olmasa da Pırıl’ın yapacağı hamle merak uyandırdı.