Ana sayfa Dizi Haberleri Nereden çıktı bu kız? Elimi Bırakma dizisindeki şok intihar, büyük bir intikama neden olacak!

Nereden çıktı bu kız? Elimi Bırakma dizisindeki şok intihar, büyük bir intikama neden olacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 13. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Yeni bölümde ortaya çıkan Ece, herkesin hayatını kabusa çevirecek bir şekilde intihar ediyor.

Cenk’in yurt dışında okurken neden okuldan atıldığı merak konusuydu. Sır, Ece isimli kızla birlikte geliyor!

Cenk’i aramak için eve gelen Ece, onu bulamayınca abisine bir mektup bırakıp intihar ediyor. Mektubun üzerine “Cenk’e” diye yazan Ece’nin intiharı, abisi Kadir’i bir intikam alma hikayesinin içine çekecek.

Kenan Acar’ın oynadığı Kadir, kardeşinin intikamının peşine düşecek. Peki Ece o mektupta ne yazmıştı? Cenk ve Ece arasında ne yaşandı? Ece’yi intihara sürükleyecek kadar büyük olan olay ne? Şimdi herkes bunu merak ediyor.

Kadir ve Ece’nin hikayesinin detayları:

Anne ve babasının ölümünden sonra dayı dedikleri Kadırgalı İhsan Çetin ona ve kız kardeşine sahip çıkar. Onları kendi evladı gibi kollar gözetir. Önceleri İhsan tamirhanede işe başlayan Kadir İhsan Çetin’in telkinleri ve ısrarıyla hukuk fakültesine girip avukat çıkar.

Bir süre İhsan Çetin’in ve çevresinin avukatlığını yapar. . Ağır, karanlık çevrenin avukatlığını başarıyla sürdürmesi onların düşmanları tarafından tehditleri de beraberinde getirir. Kız kardeşine zarar geleceğini düşünerek iyi bir avukat olarak yıldızı parlamışken mesleği bırakır. Kız kardeşi Ece’yi de eğitimi sürdürmesi için yurt dışına gönderir. Artık onun tek derdi kız kardeşi Ece’dir.

Nereden çıktı bu kız? Elimi Bırakma dizisindeki şok intihar, büyük bir intikama neden olacak! 7

Tesadüf bu ya, Ece ile Cenk’in yolları yurtdışında kesişir. Üniversitede Ece’nin başına ilerde hayatına mal olacak çok kötü bir şey gelir. O sırada onun yanında olup ona tek yardım eden ise Cenk’tir. Sırf bu yüzden okuldan atılır.

Ece yaşadığı kötü günlerden sonra daha fazla dayanamayıp Türkiye’ye geri döner ve bir gün Cenk’in kapısını çalar. Birkaç gün sonrada intihar eder. Kız kardeşi Ece’nin intihar etmesi Kadir’i deliye döndürür kardeşinin ölümüne Cenk’in sebebiyet verdiğini düşünmektedir. Onun intikamını almak için harekete geçer.

İşte Elimi Bırakma 13. bölüm tanıtımı: