Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül için Gecenin Ucunda dizisi artık bir teferruat, yeni teklif süreci açıldı!

Neslihan Atagül için Gecenin Ucunda dizisi artık bir teferruat, yeni teklif süreci açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinde Macide karakterini canlandıran Neslihan Atagül, başarılı performansı ile hayranlarını yine yanıltmadı. Kocası Kadir Doğulu ile yıllar sonra yeniden aynı projede buluşmasının yanı sıra, yapım ortağı olmasıyla da Neslihan Atagül için Gecenin Ucunda çok özel bir dizi oldu.

Ancak Gecenin Ucunda’nın ömrü kısa ve düşük gelen reytingler ile aslında Star TV’nin zarar etmeyi kabul etmesi nedeniyle ekranda varlık sergileyebiliyor. 26. bölüme kadar yayında kalması beklenen dizi, bu sezonu tamamlayacak gibi gözüküyor.

Neslihan Atagül’e ise şimdiden yapımcılar yeni teklifler götürmeye başladı. 2023 yılında da yeni diziler birbiri ardına gündeme gelecek ve ünlü isimler de bu projeler ile anılmaya başladı bile…

Basına yansıyan haberlere göre de Neslihan Atagül için yeni bir dizi teklifi var. Selahaddin Eyyübi’nin hikayesinin anlatılacağı Akli Film’in tarihi projesi için Neslihan Atagül’ün isminin geçtiği iddia ediliyor.

Sefirin Kızı dizisinin ardından uzun süre bekleyen Neslihan Atagül, Gecenin Ucunda ile bu sezon ekrana dönüş yaptı ama, hayranlarının tam da arzu ettiği başarılı gelmedi. Şimdiden 2023 yılının ikinci yarısı için planlara dahil edilen Neslihan Atagül’ün bu teklifler karşısında nasıl yanıt vereceği de merak konusu oldu.

Başarılı bir performans ortaya koyarak Gecenin Ucunda dizisinde yine kendisini gösteren ve hayranlarını yine peşinden sürükleyen oyuncu için yapımcılardan daha birçok teklif gitmesi de mümkün gözüküyor.