Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül ile Engin Akyürek’i dizide buluşturmanın farkı ortaya çıktı!

Neslihan Atagül ile Engin Akyürek’i dizide buluşturmanın farkı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sefirin Kızı dizisinde başrolde yer alan Neslihan Atagül ile Engin Akyürek,her bölüm üstüne koyarak ilerledikleri yolda hayranlık uyandırmaya devam ediyor.

Özellikle duygusal sahnelerde iki ünlü ismin performansı başrolde buluşmalarının ne kadar doğru bir seçim olduğunu da anlatıyor. Her yeni bölümde duygu geçişleri ile izleyicileri ekran başına toplayan iki ünlü isim, dizi tarihinin en başarılı uyumlarından birisini sergiliyor.

Sefirin Kızı hayranları, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla bu ikiliyi izlemeye doyamadıklarını belirten yorumlar yapıyor. Bir izleyici, “İyi ki başrol olarak Neslihan ve Engin’i seçmişler, her bölüm duygu geçişlerini izlemeye doyamıyorum. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi başrol oyuncuları, çok güzeller” diye yazdı.

Ekran başındaki izleyiciler, karakterlerle birlikte duyguyu evlerinde yaşadıklarını, onlarla birlikte acı çektiklerini belirten yorumda bulunuyor.

Nare ve Sancar’ın görkemli bir oyunculuk sergilediklerini vurgulayan dizinin takipçileri, ikilinin güzel bir oyunculuk ve harika bir dram ortaya koyduklarını ifade ediyor.