Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel, yeni adımı ile dizi sektörüne büyük bir yenilik getirdi!

Gülse Birsel, yeni adımı ile dizi sektörüne büyük bir yenilik getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Anadolu Ajansı muhabirleri, Jet Sosyete oyuncuları ile video röportaj gerçekleştirdi. Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt ve Hasibe Eren evlerinden video konferans yöntemi ile röportaja katıldı.

8 Nisan’da Jet Sosyete dizisinin özel bölümü Star TV’de yayınlanacak.Bu bir ilk olacak çünkü bu bölüm koronavirüs salgını sırasında tüm oyuncuların evlerinden çektikleri videoların birleştirilmesi ile oluşturuldu.

Anadolu Ajansı da oyuncularla röportaj yaparak bu süreç hakkında bilgi istedi. Gülse Birsel, son çektikleri bölümden 6-7 sayfa kaldığını ve koronavirüs ortaya çıkınca sete ara verdiklerini söyledi.

Birsel, “Koskoca bir bölüm çöpe gitti, o sahneler eksik diye düşündük. Sonra ben dedim ki, zaten bunlar sitcom formatı konuşan kafalardır, biz bunu görüntülü konuşmaya çevirmeliyiz diyerek, senaryoyu değiştirip herkese yolladım. Arkadaşlarımız kendi evlerinden telefonla çekip gönderdiler.Montajlandı, sonuca baktık gayet güzel olmuş. Gayet güzel yürümüş. Bölümü montajlayıp bitirdik” diye konuştu.

Bu deneyimden sonra müthiş bir malzemenin içinde olduklarını gördüğünü, bu sürecin içinde mizahın da olduğunu anlatan Gülse Birsel, “İnsanların şu an umuda, sabra, morallerinin düzelmesine ihtiyacı var. Yaşadıklarımızı paylaşmak için yazılan bir bölüm. Ama tabii ki setlere girmemek lazım. Onun için böyle bir yol denedik. Bugünlerde de yeni çekilen videoların montajlanmış hali geliyor. Galiba güzel bir sonuç alacağız. Galiba yürüyor bu iş” diye konuştu.

Video röportajın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz: