Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin reyting başarısı göz kamaştırdı!

Sefirin Kızı dizisinin reyting başarısı göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı, dün akşam
yayınlanan yeni bölümüyle tüm kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu. Sefirin Kızı, dün akşam yayınlanan 15’nci bölümüyle; TOTAL’de 11,77 izlenme oranı, 21,62 izlenme payı ile 100 program
arasında birinci olarak, Çukur dizisinin yokluğunda büyük bir başarı yakaladı. Diğer AB ve ABC1 gruplarında ise Fox Ana Haber’in ardından ikinci sırada yer aldı. AB’de 9,43 izlenme oranı, 18,17 izlenme payıyla, 20+ABC1’de ise 11,23 izlenme oranı, 20,08 izlenme payı ile en çok izlenen dizi oldu.

Dizinin 15.bölümünde Gediz Sancar’ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın’a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir. Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare’ye ve Melek’e nasıl verecektir?

Sefirin Kızı dizisinin reyting başarısı göz kamaştırdı! 8

Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye’nin de onun için kabus gibi planları vardır. Nare Sancar’dan Menekşe’nin hamilelik haberini aldığında, çok büyük bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar’a ve dokuz yıldır tüm yaşadıklarına ilk defa dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkansızdır.

ÖYLE BİR YEMİN ETTİ Kİ!

Sancar ve Nare arasındaki final sahnesi duygu dolu anlar yaşattı. Menekşe’nin Sancar’dan hamile kaldığını öğrenen Nare, öyle bir yemin etti ki; tüm seyirci bu yeminin anlamını aradı. Sancarı bir daha affetmeyeceğini söylemek için; “Adını bir daha anmayacağıma ‘Nasuh Tövbesi’ olsun mu?” diyen Nare, daha sonra Sancar’ın gözünün içerisine bakarak ‘olsun’ cevabını verdi. Nare’nin Sancar’ın adını bir daha anmamak için ettiği bu tövbe, tüm seyircinin merak konusu oldu.

Sefirin Kızı dizisinin reyting başarısı göz kamaştırdı! 9

BİNLERCE YORUM ALDI

Öte yandan, ‘Sefirin Kızı’, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasındaydı. Dizi hesaplarından paylaşılan ‘#KalbindekiKuş ’ etiketiyle sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı. Dizinin nabzını saniye saniye tutan seyirci, yaptığı yorumlarla da duygularını ifade etti.

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Sefirin Kızı’nda; Engin Akyürek; ‘Sancar Efe’ karakterine, Neslihan Atagül Doğulu ise ‘Sefirin Kızı Nare’ karakterine hayat veriyor. Sefirin Kızı, her Pazartesi saat 20.00’de Star’da.