Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül sokağa çıktı, tarzıyla da ‘ben buradayım’ dedi adeta!

Neslihan Atagül sokağa çıktı, tarzıyla da ‘ben buradayım’ dedi adeta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Neslihan Atagül, son günlerde Sefirin Kızı dizisinden ani ayrılışıyla günndemde. Geçtiğimiz yıl başlayan ve ikinci sezonuyla devam eden Star TV’deki dizide Nare karakterini oynuyordu. Engin Akyürek ile başrolü paylaşan Atagül’ün yaşadığı rahatsızlık, diziden ayrılma sürecini de beraberinde getirdi.

Bodrum’da süren çekimlerde rahatsızlanan oyuncunun, bir süredir geçirgen bağırsak sendromu denilen bir hastalıkla uğraştığı ortaya çıktı. Rapor alan ve doktorlarının dinlenmesini istediği oyuncu, daha sonra devam edemeyeceği anlaşılınca ayrıldı.

Devam eden dizinin başrol oyuncusunun, üstelik dizinin isminin bile üzerine kurulduğu bir hikayesi olan karakteri oynuyor olması ve sonrasında da ayrılık kararı, ister istemez endişeleri beraberinde getirdi. Ancak senaristleri de değişen diziye yeni bir hikaye eklendi ve Engin Akyürek ile başrolde yer alacak yeni isim de Tuba Büyüküstün oldu.

Dizinin ismini değiştirmek zor ama Sefirin Kızı dizisi hala Nare’nin izlerini taşırken yeni bir aşk diziyi nereye kadar götürecek hep birlikte izleyeceğiz.

Bu arada Neslihan Atagül de İstanbul’a döndü ve eşi Kadir Doğulu ile evlerinde bir süre dinlendiği bir dönem geçirdi. Şimdilerde ise dijital olarak yayınlanan ve çok emek verdiği dergisi Hadsiz Proje ile uğraşıyor.

Zaman zaman dergiyle ilgili paylaşımlar da yapan oyuncu, hayranlarına iyi olduğunu anlatan kısa bir videoyu da paylaşarak sevenlerini rahatlatmış, güzel mesajlar vermişti.

Neslihan Atagül, son olarak da dışarıda çekilen bir pozunu paylaştı. Eşinin etiketlemesinden Kadir Doğulu’nun fotoğrafı çektiği de anlaşılıyor.

Dizideki tarzını da kendi günlük hayatındaki gibi bir paralelde götürüyordu oyuncu. Neslihan Atagül, son paylaşımıyla da yine ‘Tarzım bu!’ mesajını verdi adeta!

Kırmızı paltosu ve aynı renk şapkasıyla hayli iddialı olan oyuncu, siyah sivri burun ve kısa ince topuklu çizmesi, siyah sırt çantasıyla dikkat çekiyor…

Oyuncunun yüzünde maske olmadığı da dikkat çeken bir başka ayrıntı. Muhtemelen fotoğraf için çıkardı…

İşte oyuncunun o paylaşımı:

Neslihan Atagül sokağa çıktı, tarzıyla da 'ben buradayım' dedi adeta! 7