Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim setinde öyle mutlu ki paylaşımlar ardı ardına geldi!

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim setinde öyle mutlu ki paylaşımlar ardı ardına geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile hafızalara kazınan İrem Helvacıoğlu, kariyerinde hızlı bir sıçrama sağlayan bu dizinin ardından bu kez Seni Çok Bekledim ile ekranlarda. Geçtiğimiz Cuma günü ilk bölümü yayınlanan dizi, bu akşam da 2. bölümüyle ekrana gelecek. Dizide Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu başrolde yer alıyor.

İlk bölümün reytingleri bekleneni vermese de Star TV’nin Cuma gibi önemli bir güne diziyi getirmesinde, projeye olan inancı da ortaya konuyor. Çekimleri Erzincan’da başlayan, İstanbul’un ardından Katar’a taşınan Seni Çok Bekledim, Doha kentindeki manzaralar eşliğinde ilk bölümüyle ekrana gelmişti.

Özcan Deniz’in Kadir ve İrem Helvacıoğlu’nun da Ayliz karakteriyle masalsı görseller, çöl ve gökdelen manzarası eşliğinde ilk bölümde tesadüfi bir karşılaşmayla iki müstakbel aşık karşılaşmıştı.

Yeni bölüm ise İstanbul’da devam edecek ve bu tesadüfi karşılaşmanın altından bambaşka ve çok çarpıcı bir tesadüf ve acı olay ortaya çıkacak. Hikayenin gizemli tarafı, yeni bölüm fragmanında da kısaca aktarılmıştı.

İrem Helvacıoğlu, Nefes’in ardından Ayliz isimli bir fotoğrafçıyı oynadığı dizisinin setinde ise çok mutlu. Oyuncu, sık sık dizi setinden paylaşımlar yapıyor.

2 Şubat 1990 doğumlu olan oyuncu, bir kaç gün önce sahildeki çekimler sırasında doğum günü için ekibin yaptığı küçük sürprizle çok mutlu olmuştu.

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim setinde öyle mutlu ki paylaşımlar ardı ardına geldi! 16

Çekimler sırasında ve beklemediği bir esnada getirilen pasta ile oyuncunun mutluluğu yüzünden de okunuyordu. İrem Helvacıoğlu, ekiple kucaklaşıp teşekkür ederken, mumu üfleme anını da yukarıda paylaşmıştı.

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim setinde öyle mutlu ki paylaşımlar ardı ardına geldi! 17

Ayrıca oyuncuya bir kucak dolusu çiçekler de armağan edilmişti. Mutluluğunu da takipçileriyle paylaştı oyuncu. İrem Helvacıoğlu’nun setteki paylaşımları devam ediyor. Oyuncu son olarak da yine deniz kenarında bir yerde mangal sefası sahnesinin kamera arkası fotoğraflarıyla dikkat çekti.

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim setinde öyle mutlu ki paylaşımlar ardı ardına geldi! 18

Paylaşımına yeni bölüm hatırlatmasıyla ilgili not da düşen oyuncu, aynı sahnenin kamera arkası ve önünü paylaştı. İlk fotoğrafa ‘Kadir – Ayliz’ notunu düşerken, sahne sonrası Özcan Deniz ile hallerini de ‘İrem – Özcan’ notu ile paylaştı.

İki oyuncunun set arasında sohbet ederken görüldüğü fotoğrafta, üzerindeki battaniyeye sıkı sıkı sarılmış İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in kamera arkası halleri de yer alıyor…

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim setinde öyle mutlu ki paylaşımlar ardı ardına geldi! 19