Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere arşivinden bir fotoğraf çıkardı, üç ünlü o diziyi hatırlattı!

Cansu Dere arşivinden bir fotoğraf çıkardı, üç ünlü o diziyi hatırlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Cansu Dere, şu sıralar ekranda Sadakatsiz dizisinde oynuyor. Cansu Dere, rol aldığı pek çok diziyle konuşulan bir isim. Bu kez Asya karakteri ile BBC’nin ünlü dizisi Doctor Foster’ın yerli uyarlamasında yine beğenilen bir oyunculuk sergiliyor. Oyuncunun performansı da onu ekranda görmek isteyen hayranları ve diziyi izleyenler tarafından da beğeni topluyor.

Başrolü Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile paylaşan Cansu Dere’nin en çok hatıralarda kalan dizisi Ezel olmuştu. Oyuncu, orada Kenan İmirzalıoğlu ile başrollerde yer alıyor ve Eyşan karakterine hayat veriyordu. Hala bazı hayranları sosyal medyada Cansu Dere’ye Eyşan adıyla seslenmeye devam ediyor.

Ardından çok başka yapımlarda da rol aldı Cansu Dere, Anne dizisi de bu dizilerden birisiydi. Ancak Cansu Dere’nin oynadığı ve Türk televizyon tarihine adını yazdıran bir başka dizi vardı ki neredeyse oynamayan ünlü kalmamıştı o dizide!

Hangi dizi mi? Muhteşem Yüzyıl’dan bahsediyoruz. Yayınlandığı dönemde adeta sokakta koşturarak diziyi izlemek için eve koşan insanlar hala hatıralarda.

Cansu Dere arşivinden bir fotoğraf çıkardı, üç ünlü o diziyi hatırlattı! 10

Ekrana geldiği akşamlarda insanların misafir bile kabul etmek istemediği dillendirildi bir dönem. Cansu Dere, orada da Firuze Hatun rolüyle yer almıştı. Halit Ergenç ve Meryem Uzerli’nin başrolünde oynadıkları dizide ayrıca Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç de çok konuşulan rollerle ekrana gelmişlerdi.

Cansu Dere arşivinden bir fotoğraf çıkardı, üç ünlü o diziyi hatırlattı! 11

Fettahoğlu Mahidevran Sultan ve Selma Ergeç de Hatice Sultan karakterlerine hayat veriyordu. İşte bu üç oyuncu, o günden beri sıkı dostlar. Zaman zaman da biraraya geliyorlar.

Cansu Dere, bir buluşmalarından kareyi tbt etiketiyle instagram sayfasından paylaştı. Üç oyuncunun keyifli anlarında çekilen bu fotoğraf, hayranlarından da beğeni aldı. Dere’nin paylaşımını Fettahoğlu ve Ergenç de kendi sayfalarına taşıdılar.

Bu paylaşımlarla birlikte ‘sanat dünyasında gerçek dost yoktur’ gibi klişe bir takım söylemlere de güzel bir yanıt vermiş oldu bu üç başarılı oyuncu…

İşte o paylaşım…

Cansu Dere arşivinden bir fotoğraf çıkardı, üç ünlü o diziyi hatırlattı! 12

Cansu Dere arşivinden bir fotoğraf çıkardı, üç ünlü o diziyi hatırlattı! 13