Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisindeki ilginç tesadüfün farkında mısınız? Sen Anlat Karadeniz’le bağlantısı ne?

Sefirin Kızı dizisindeki ilginç tesadüfün farkında mısınız? Sen Anlat Karadeniz’le bağlantısı ne?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Yeni sezon dizileri arasında ismi geçen Sefirin Kızı isimli projenin başrollerinin belli olmasıyla birlikte, iddialı bir iş olacağı da ortaya çıktı!

NGM Medya ve 03 Medya’nın birlikte yapımcılığını üstleneceği dizi, başrolleri kadar, senaristleri ve yönetmeniyle de dikkat çekiyor.

Zira konunun Sen Anlat Karadeniz’in ilk sezonunda aldığı başarıyla da bir bağlantısı var!

Nasıl mı? Şöyle ki:

atv ekranlarında 3. sezonu yayınlanacak olan Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilgili,  geçtiğimiz yaz sezonunda çok konuşulan bir karar alınmıştı.

Dizinin senaristleri Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem ile birlikte yönetmenlerden Emre Kabakuşak’la beklenmeyen bir ayrılık yaşanmıştı.

Yapımcı Osman Sınav’ın kararıyla yaşanan bu durum, büyük ses getirmişti. Dizinin takipçileri, sosyal medyada iki senaristin ve yönetmenin ayrılmasına eleştiriler getirmiş ve Sen Anlat Karadeniz’in ilk sezonuyla estirdiği fırtınanın sürmeyeceği tahminleri yapılmıştı.

Sefirin Kızı dizisindeki ilginç tesadüfün farkında mısınız? Sen Anlat Karadeniz'le bağlantısı ne? 8

(Ayse Ferda Yılmaz, Nehir Erdem)

Sonrasında Erkan Birgören’in senaryosunu yazmaya başladığı ve yönetmen kadrosuna Veli Çelik’in katıldığı diziyle ilgili sezon boyunca çeşitli eleştiriler sosyal medyada gündeme geldi. Kimi izleyiciler diziyle ilgili memnuniyetsizliklerini ifade ederken, kimileri de yeni senariste övgüler yağdırdı.

Sen Anlat Karadeniz’in yaşadığı bu sarsıntının ardından, diziden anlaşmazlık sonucu çıkarıldıkları iddia edilen senaristler Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem ile yönetmen Emre Kabakuşak’ın ismi, şimdilerde sezonun en iddialı projesiyle anılıyor.

Sefirin Kızı dizisindeki ilginç tesadüfün farkında mısınız? Sen Anlat Karadeniz'le bağlantısı ne? 9

(Emre Kabakusak)

Star TV’de yayınlanması beklenen dizinin, başarılarını Sen Anlat Karadeniz ile kanıtlamış ve Altın Kelebek ödüllerini de almış senaristler ve yönetmenin elinden çıkması, Sefirin Kızı ile ilgili merakı daha da arttırmakta!

Bakalım ekranda bir anda büyük fırtına estiren Sen Anlat Karadeniz dizisi gibi, Sefirin Kızı dizisi de aynı etkiyi gösterebilecek mi?