Ana sayfa Güncel Haberler Neslihan Atagül, yeni projesine sıkı sıkıya bağlı!

Neslihan Atagül, yeni projesine sıkı sıkıya bağlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, geçen ay duyurusunu yaptığı Hadsiz isimli dijital dergi projesinin ikinci versiyonunu instagram hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu, sınırlarla büyütülen ülke insanının sınırlarını aşmasını amaçladığı bir çaba içine girdiğini söylemişti.

Ünlü oyuncu, iletişim ve marka yönetimi konusunda uzmanlaşan Fem Güçlütürk ile yaptığı röportajı yayınladı. Güçlütürk, motosiklet ve seyahat tutkunu birisi olarak tanınıyor. Özgür yaşam stiline ayak uyduran giysileriyle de dikkat çeken Güçlütürk, Neslihan Atagül’ün sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çekti. Hadsiz dergisinin bir diğer konu başlığı ise Afife Jale oldu. 3 Nisan 1919’da, Hüseyin Suat’ın Yamalar adlı oyununda Emel rolü ile Türk tiyatrosunda sahneye çıkan ilk Müslüman kadın oyuncudur. Asıl ismi Afife olan sanatçı, bu oyunda ‘Jale’ takma ismini kullanmış ve daha sonraları Afife Jale adıyla anılmaya başlanmıştır.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Vaktinin Hadsizi: Afife Jale ???????? #hadsiz #hadsizsayı2 #afifejale #vaktininhadsizi

Neslihan Atagül Doğulu (@neslihanatagul)’in paylaştığı bir gönderi ()

Atagül’ün bir sorusunda yaptığı yorum ise çok dikkat çekti. Türkiye’deki etnik kimlik konusunda bir soru yönelten ünlü oyuncu, kendisini de tanımladı. Neslihan Atagül, “Çoğumuz Orta Asya Türkü değiliz. Bazılarımız Frigil, bazılarımız Hititli, bazılarımız Bizanslı. Aslında DNA’mızda birçok ırk var. Ama bu topraklarda doğup yetiştiğim için ben kendimi Türk hissediyorum. Türk insanının ve kendini Türk hissedenlerinin en yüceltilesi özelliği nedir?” şeklinde bir soru yöneltti.

Fem Güçlütürk ise “Candan misafirperverlik diyeceğim. O kısımda halktan kendi evlerine alıp sofralarını paylaşmaları ve sana kıymet vermelerini çok hoş bir özellik diye görüyorum” yanıtını verdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

‘hadsiz’ sayı 2 sizlerle! ???????? #hadsiz #hadsizsayı2 #femgüçlütürk #hadsizfem @femg

Neslihan Atagül Doğulu (@neslihanatagul)’in paylaştığı bir gönderi ()