Ana sayfa Kadın Haberleri Zalim İstanbul’un Damla’sı Simay Barlas hayranlarının gözlerini kamaştırdı

Zalim İstanbul’un Damla’sı Simay Barlas hayranlarının gözlerini kamaştırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde Damla karakterine hayat veren ünlü oyuncu Simay Barlas, sergilediği başarılı performans ile göz doldurmuştu. Oyuncu, geçtiğimiz hafta final yaparak veda eden diziden sonra hem karantinanın stresini atmak hem de sezonun yorgunluğunu gidermek için tatile çıktı.

Simay Barlas, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile tatil güzelliğini takipçilerinin beğenisine sundu. Tatil merkezlerine birçok ünlü isim magazin gazetecileri tarafından bikinili, mayolu tatil halleriyle görüntülenmeye çalışıyor.

Ancak Simay Barlas, kimseye yakalanmadan kendi pozunu kendisi verdi. Genç oyuncunun hayranları ise “Gözlerimiz kamaştı” diyerek oyuncunun güzelliğine yönelik iltifatlarda bulundu.

Zalim İstanbul'un Damla'sı Simay Barlas hayranlarının gözlerini kamaştırdı 7

2015 yılında Paramparça dizisinde canlandırdığı Öykü karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ardından Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Gözde olarak ekrana geldi.

Adı Efsane dizisinde Naz karakterini canlandıran Simay Barlas, son dizisi Zalim İstanbul ile en uzun setini yaşadı. Oyuncu, daha önceki dizilerinden çok daha fazla tecrübeyi Zalim İstanbul sayesinde edindi .