Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’ün çocukluk yıllarındaki cesareti bugünkü başarısının sırrı

Neslihan Atagül’ün çocukluk yıllarındaki cesareti bugünkü başarısının sırrı

tarafından ker_def

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteri ile gündemde olan Neslihan Atagül çocukluk yıllarını İstanbul’da geçirdi… Oyuncu, annesi çalıştığı için genelde yalnız olduğunu ve zamanının büyük bölümünü de ağabeyi ile geçirdiğini anlattı.

Ünlü oyuncu, 8 yaşında izlediği bir film yüzünden oyunculuk yapmak istediğini ve babasına bu arzusunu anlattığını belirtti. Neslihan Atagül, bilinmeyen numaralardan bulduğu bir ajansı arayarak ilk iletişimi kurdu. Küçük yaşındaki bu cesaret, ünlü oyuncunun başarısının da sırrını temsil ediyor.

Atagül, annesinin kendisini bu ajansa götürmesini istediğini belirtti ve 18 yaşına kadar da bütün işlerinde annesinin hep kendisine eşlik ettiğini anlattı.13 yaşındayken İlk Aşk isimli filmde Bahar karakterine hayat veren ünlü oyuncu, 2008 yılında ise Yaprak Dökümü’nde Deniz karakteri ile bir hayli tanındı.

NTV’de yayınlanan O Anın Hikayesi isimli programda çocukluk yıllarını anlatan Neslihan Atagül, şunları söyledi:

“Annem çalıştığı için genelde yalnız olurdum. Abimle çok zaman geçirirdik. Bilardo ve langırt oynardık. Mahalledeki erkeklerle de oynardım. Misket borcumdan 3 gün evden çıkamadığım zamanları hatırlıyorum. Bilinmeyen numaralardan bir ajans bulup aradım. Görüşme için çağırdıklarında anneme ‘beni götürür müsün’ diye sordum. 18 yaşına kadar annem bütün işlerimde bana eşlik etti..”